Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 22 november 2018

Autofans: Officieel: Ford Focus Active Clipper is stationwagen op stelten (2018)

AUTOFANS
Officieel: Ford Focus Active Clipper is stationwagen op stelten (2018)
Na de vijfdeurs presenteert Ford nu ook de Focus Clipper in Active plunje. Denk extra plastiek rondom, een hogere rijhoogte en marginaal betere prestaties offroad.
Lees verder

McLaren is klaar met 720S Spider
Een jaar na de introductie van de 720S is McLaren klaar met de dakloze variant. Die Spider zal op 8 december haar werelddebuut krijgen en gebruik maken van dezelfde 720 pk sterke V8. Een brute cabrio zeg maar.
Lees verder

Faraday Future "verwelkomt investeerders"
Hoe zou het nog met Faraday Future gaan? De laatste keer dat we van hen hoorden, had het Amerikaanse merk een paar probleempjes. En nu verspreidt het plots een bericht om te zeggen dat het "investeerders van over de hele wereld welkom heet".
Lees verder

McLaren laat Amerikaanse Speedtail-kopers in de kou staan
De ongeveer 35 Amerikaanse gelukzakken die een McLaren Speedtail hebben 'mogen' kopen, zitten met een probleempje: de auto is niet gehomologeerd voor openbare weg in de VS, en McLaren is ook niet van plan om daar iets aan te doen.
Lees verder

Rijtest: Mercedes A 180 d (2018)
Terwijl Mercedes momenteel volop de spotlight zet op de A 35 AMG besloten wij op pad te gaan met de A 180 d. Eentje waar de fleetmarkt van gaat smullen, denken we.
Lees verder