zaterdag 10 november 2018

Autofans: Rij-impressie: Cupra Ateca (2018)

AUTOFANS
Rij-impressie: Cupra Ateca (2018)
De Volkswagen Groep is een nieuw merk rijker. Want de sportafdeling van Seat, Cupra, mag voortaan haar eigen pad plaveien, met de Ateca als pionier. Meer dan marketingpraat? 300 paarden moeten ons het tegendeel bewijzen.
Lees verder

Ares Design schetst Model S Roadster
Hoewel onverwachts blijkt de Model S een geliefkoosde auto voor coachbuilders aller lande. Zo kregen we eerder al een stationwagenversie uit Nederland en zelfs een Model S als lijkwagen. Het Italiaanse Ares Design wil nu een tweedeurs cabrio maken van de elektrische sedan.
Lees verder

Volkswagen Virtus GTS: Polo GTI-light met koffer (2018)
Volkswagen heeft in Braziliƫ het doek gehaald van de Virtus GTS Concept, een sedan-afgeleide van de bij ons gekende Polo GTI die het met een andere motor onder de kap doet.
Lees verder

BMW geeft mondjesmaat meer info over M8
De BMW M8 springt over de grens van 600 paarden en speelt standaard met de xDrive-vierwielaandrijving. Al is dat ook het geval bij elke andere moderne 8 Reeks.
Lees verder

Wie kent hem nog? De autotelefoon
Videotips Weet je nog? Je vader, nonkel, tante met de gigantische autotelefoon in hun Audi 80? Begin deze eeuw werden ze in sneltempo vervangen door bluetooth, maar ze hebben toch een dikke 10 jaar aan ontwikkeling gekend. Deze Mercedes autotelefoon moet zowat het summum zijn qua autotelefoons, een nostalgisch technologie tripje. Weet je nog? Je vader, nonkel, tante met de gigantische autotelefoon in hun Audi 80? Begin deze eeuw werden ze in sneltempo vervangen door bluetooth,...
Lees verder