Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 26 november 2018

Autofans: Rij-impressie: Nissan Qashqai 1.3 DIG-T

AUTOFANS
Rij-impressie: Nissan Qashqai 1.3 DIG-T
Traditiegetrouw kan je rond deze periode jouw woord van het jaar inzenden op de website van Van Dale. Wij nomineren alvast "Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure", ofte "WLTP". 2018 werd gedomineerd door de nieuwe testprocedure. CO2 cijfers zijn zo belangrijk dat Nissan het zelfs genoeg vond om half Europa naar Barcelona te vliegen voor de nieuwe benzinemotor in de Qashqai.
Lees verder

Opgelijst: alle 7-zits SUV's op de markt
Een berline, een break, of een crossover, allemaal goed en wel. Maar wat als je extra zitplaatsen over hebt omdat je bijvoorbeeld een groot gezin hebt?
Lees verder

Roadtripje met McLaren 720S en Aston Martin DBS Superleggera
Supercarsroadtrip Je wil een roadtrip ondernemen aan de overkant van het kanaal. Zijn er dan betere wagens dan deze Britse grootmachten om in de achtertuin van Her Majesty te knallen? Wij denken alvast van niet! De Aston Martin DBS Superleggera met zijn 725 paarden of wat sportiever de 720 pk sterke McLaren 720S, dewelke zou jij kiezen? Je wil een roadtrip ondernemen aan de overkant van het kanaal. Zijn er dan betere wagens dan deze twee Britse groot machten om in de achtertuin...
Lees verder

Nieuwe Porsche 911 (992) lekt vroegtijdig uit
Over enkele dagen stelt Porsche de nieuwe 911 voor. Intussen werden al beelden online gezet waarop je de grote lijnen van de wagen kan zien.
Lees verder

Is deze ABT-kuur wat Cupra Ateca nodig heeft?
Lauwwarm kregen we het van Cupra's eerste inzending. Want de Cupra Ateca is een capabele machine maar een Volkswagen Groep-product zoals we het al tig malen hebben gezien. Er mist dus een stukje ziel. Of een hete peper. Voor die peper lijkt ABT nu te zorgen.
Lees verder