maandag 19 november 2018

Autofans: Rijtest: Suzuki Vitara facelift (2018)

AUTOFANS
Rijtest: Suzuki Vitara facelift (2018)
Suzuki parkeert de vernieuwde Vitara in het uitstalraam, dus gaan wij er even mee op uitstap.
Lees verder

Peugeot verlengt 508 voor China: 508L
Een Chinees autosalon aan de gang? Dan kan je er prat op gaan dat verschillende constructeurs het wat breder laten hangen. Of iets correcter: langer laten hangen. Want verlengde auto's, daar kicken ze op in China. Peugeot, die stellen er hun 508L voor. Met de L van lang, uiteraard.
Lees verder

Lamborghini SC18 is one-off voor gefortuneerde klant
Als geld geen probleem is, dan bel je toch gewoon even naar Lambo of ze geen unieke wagen voor je willen creƫren. Stuur je dan via WhatsApp de voor en achterzijde van je gouden creditcard door, dan bouwen de Italianen met plezier deze SC18. De meest extreme bolide die Lamborghini dit jaar al uitgebracht heeft. En dat wil al wat zeggen.
Lees verder

Nieuwe CEO FCA streng voor Maserati. Geflopt merk?
Na het plots overlijden van Sergio Marchionne dit jaar heeft Mike Manley het stokje als CEO van FCA overgenomen. Nieuwe bazen, dat zijn ook nieuwe wetten en ongenoegens. Manley, die is niet te tevreden hoe het de laatste jaren gelopen is met Maserati. Met het omvormen tot een massaproductiemerk als grootste fout.
Lees verder

O-oh: Japan heeft net Carlos Ghosn, topman van Renault, Nissan & Mitsubishi, gearresteerd
Een donkere wolk trekt vandaag over de Renault-Nissan-Mitsubishi-alliantie. Want spilfiguur van de groep, Carlos Ghosn is zojuist gearresteerd in Japan op verdenking van fraude. Nissan breekt alvast meteen alle banden met haar bestuurslid en tevens CEO van Renault.
Lees verder