donderdag 15 november 2018

Autofans: Uiterlijke en onderhuidse opsmuk voor Chevrolet Colorado ZR2

AUTOFANS
Uiterlijke en onderhuidse opsmuk voor Chevrolet Colorado ZR2
Zoiets als M Performance-onderdelen op een BMW X5 droppen, maar dan net weer wat anders, net wat meer op z'n Amerikaans.
Lees verder

Roest: deze nieuwe modellen zijn meest roestgevoelig
Uit een Zweeds onderzoek blijkt dat de roestduivel nog helemaal niet verdwenen is uit autoland. Integendeel, roest is opnieuw aan een opmars bezig en dat is niet alleen te zien op autokerkhoven.
Lees verder

"Lewis Hamilton" Mercedes CLK is beangstigend uniek
Natuurlijk kan je een Lewis Hamilton-brooddoos kopen als je fan bent van Lewis Hamilton. Een echte superfan van Lewis Hamilton verbouwt echter een CLK en spuit 'm in de kleurstelling van Lewis Hamilton zijn F1-wagen, airbrush van Lewis Hamilton op de motorkap incluis. Die Lewis Hamilton-CLK kan je binnenkort op de kop tikken, want hij gaat onder de hamer. De auto, niet Lewis. Hebben we vandaag al "Lewis Hamilton" gezegd?
Lees verder

Nederlandse BMW- en Mini-fabriek is een fuifkot
Zowat de helft van de werknemers van de Nederlandse Nedcar-fabriek in Born loopt op een gemiddelde werkdag dronken of stoned in de fabriek rond, zo is uit routinecontroles gebleken…
Lees verder

Rijtest: Citroën C4 Cactus facelift (2018)
Met de C4 Cactus schudde Citroën bijna drie decennia aan kleurloos imago van zich af. Dankzij polariserende looks voor een betaalbare prijs. De opgefriste versie moet echter eveneens de verkoop van de reguliere C4 op zich nemen, waardoor hij wat meer in rollatortred moet lopen. Weg ziel?
Lees verder