Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 5 november 2018

Autofans: Zet Volkswagen-Groep Audi op een zijspoor voor Ford?

AUTOFANS
Zet Volkswagen-Groep Audi op een zijspoor voor Ford?
Voor de Volkswagen Groep was Audi altijd een technologische speeltuin. Een plaats waar de meest pientere ingenieurs de meest vooruitstrevende technologieën mochten bedenken. De speeltijd lijkt echter over, want de kans is reëel dat VW haar merk met de vier ringen op een zijspoor zet en de hand uit zal rijken naar andere concurrerende merken in de zoektocht naar nieuwe autonome en elektrische technologieën.
Lees verder

Volvo en Chinese internetgigant Baidu gaan EV's en autonome auto's ontwikkelen
Het Zweedse Volvo heeft te kennen gegeven in zee te gaan met Chinese internetgigant Baidu voor de ontwikkeling van de elektrische en autonome auto's. Het zoveelste voorbeeld van een automerk dat hulp zoekt bij een techbedrijf voor de uitrol van de auto van de toekomst.
Lees verder

10 milde hybrides die je vandaag kan kopen (2018)
Naast elektrische auto's en (plug-in)hybrides maakt ook de milde hybride haar opmars. Maar wat is dat juist, zo'n milde hybride? En welke automerken bieden dit al aan? We sommen ze even voor je op!
Lees verder

Heet: Opel Rekord (Render)
Nu Opel onder de vleugels van PSA is geplaatst is het eigenlijk geen tijd voor folietjes. Maar wat als de opperhoofden bij Peugeot en Citroën het Duitse Opel toch de toestemming geven om een nieuwe vlaggenschip te bouwen. De terugkeer van de Rekord? Wij voelen 'm.
Lees verder

Volgende maand roep je jouw Tesla naar de voordeur
Want wie heeft er nu zin om in de regen naar zijn garage te stappen? Binnen zes weken zal je in staat zijn om je Tesla tot bij jou te roepen met een druk op de knop. Een rits Tesla gerelateerde ongevallen in 3..2..
Lees verder