donderdag 15 november 2018

Automobiel Management: Autonome Ford brengt de boodschappen thuis

Autonome Ford brengt de boodschappen thuis
Ford gaat samen met de grootste superstore-onderneming ter wereld Walmart een thuisbezorgdienst ontwikkelen waarbij uiteindelijk autonoom rijdende auto's ingezet kunnen worden.
Lees verder

Oude diesel ook niet meer welkom in Parijs
Dieselauto's van voor 2001 zijn niet meer welkom in de hele agglomeratie Parijs. Dat verbod geldt voor de hele regio die omsloten wordt door Autoroute 86, de weg die vanaf het noorden rond de stad richting zuid- en oost-Frankrijk loopt. Het duurt echter nog wel tot juli 2019 voordat het dieselverbod van kracht wordt.
Lees verder

BMW wil onderdelen naar Britse fabrieken invliegen
Nu de kans op een no-deal Brexit – met alle handels- en transportproblemen van dien – steeds groter lijkt te worden, nemen de grote autofabrikanten tal van maatregelen om ernstige problemen in hun Britse fabrieken te voorkomen.
Lees verder

RAI: Kilometerprijs enige oplossing voor klimaatdoelstelling
De klimaatdoelstellingen van het kabinet voor 2030 worden niet gehaald wanneer het huidige autobelastingenstelsel niet op de schop gaat.
Lees verder

Uitgestelde betaling bij AutoVeiling.nl
Klanten van het veilingbedrijf kunnen gebruik maken van C.A.R. Finance, een uitgestelde betaling van 90 dagen.
Lees verder

VDL Nedcar voert nul tolerantie-beleid rond drank
VDL Nedcar voert al jaren steekproefsgewijs controles uit naar het gebruik van verdovende middelen (alcohol en drugs) op de werkvloer. Met daarvoor getrainde honden controleren begeleiders willekeurig bij in- en uitgangen in de fabriek.
Lees verder

Duitse VW-fabrieken schakelen over op bouw EV's
Volkswagen gaat nog twee Duitse fabrieken, die in Emden en Hannover, ombouwen voor de bouw van elektrische voertuigen. Eerder al werd bekend dat een fabriek in Zwickau ook alleen maar EV's gaat maken.
Lees verder