dinsdag 13 november 2018

Automobiel Management: Mitsubishi laat Renault bestelwagens bouwen

Mitsubishi laat Renault bestelwagens bouwen
Renault gaat in haar fabriek in het Franse Sandouville een nieuwe bestelwagen bouwen voor partner Mitsubishi Motors.
Lees verder

Joost Verweij is nieuwe marketingdirecteur bij Citroën Nederland
De 42-jarige Joost Verweij is aangesteld als marketingdirecteur voor de merken Citroën en DS in Nederland.
Lees verder

Turkije leidt tot forse winstval LeasePlan
LeasePlan heeft de winst in het derde kwartaal vergeleken bij vorig jaar bijna zien halveren naar 67 miljoen euro. Dat was grotendeels te wijten aan een afschrijving van 84 miljoen op de activiteiten in Turkije.
Lees verder

PartsPoint neemt Dabeko over
Automaterialengroothandel Dabeko is overgenomen door PartsPoint Group (Brezan). Dit betekent dat alle filialen van deze grossier, te weten de vestigingen in Dalfsen, Coevorden, Drachten, Groningen en Assen zelfstandig en onder eigen naam gaan opereren binnen PartsPoint Group. Alle ruim honderd Dabeko-medewerkers blijven in dienst van het bedrijf.
Lees verder

Opel verliest rechtszaak om terugroepbevel
Opel heeft een spoedgeding tegen een terugroepbevel van de Duitse verkeersdienst Kraftfahrt-Bundesamt KBA verloren. De rechtbank van Sleeswijk-Holstein vindt dat de argumenten die het KBA tegen Opel heeft aangevoerd rechtmatig zijn. Opel krijgt echter wel twee weken de tijd om tegen de uitspraak in beroep te gaan.
Lees verder

VW in Nederland 'al nieuwe richting ingeslagen'
Volkswagen is het Europese netwerk aan het herstructureren. Het nieuwe en vooral digitale netwerk, dat in 2020 moet gaan draaien, wordt 'samen met de dealers op een nieuwe lijn gebracht.' In dat kader worden de online verkopen drastisch uitgebreid en wil Volkswagen ook direct aan de consument gaan verkopen.
Lees verder

Tata Motors krijgt klap door haperend JLR
Tata Motors kreeg maandag een klap van vijf procent op de Indiase aandelenbeurs nadat de Britse dochter Jaguar Land Rover opnieuw teleurstellende verkoopcijfers had gemeld.
Lees verder