dinsdag 27 november 2018

Automobiel Management: Toyota dominant in zoekopdrachten internet

Toyota dominant in zoekopdrachten internet
Google geeft met enige regelmaat inzicht in wat heet of eerder lauw is in het zoekvakje van de dominante internet zoekmachine. Maar ditmaal komt het populariteitslijstje van een verzekeringsmaatschappij.
Lees verder

Euro Repar Car Service breidt uit met 11 vestigingen
Euro Repar Car Service is de afgelopen maanden gegroeid met 11 naar 23 vestigingen. Autobedrijf Damsté (3 vestigingen), Autobedrijf Schellekens, Autobedrijf Stellema, Garage Jagt, Garage Citro-Advies, Autoservice Elvro en Motorhuis (3 vestigingen) hebben zich aangesloten bij deze universele garageformule.
Lees verder

Q3 van 2018 laat opnieuw omzetstijging autosector zien
De auto- en motorbranche noteerde in het derde kwartaal van 2018 opnieuw een omzetstijging. De omzet nam vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder met 4,4 procent toe en dit is mede te danken aan een toenemende autoverkoop (+9,7 procent).
Lees verder

General Motors zet er zwaar het mes in
General Motors gaat vijf fabrieken sluiten en 14.700 banen schrappen. De grootste Amerikaanse autofabrikant wil daarmee jaarlijks 10,5 miljard dollar besparen.
Lees verder

Tesla stond op het randje van de afgrond
Tesla heeft de afgelopen maanden door de grote druk om voldoende Model 3's te leveren 'in acuut levensgevaar' verkeert.
Lees verder

Mobiliteitstafel pleit voor invoering kilometerheffing
De zogenaamde Mobiliteitstafel pleit er unaniem voor automobilisten te laten betalen voor het werkelijke gebruik van de wegen, met andere woorden een kilometerheffing. De partijen in het adviesorgaan willen dat de regering binnen een jaar met concrete plannen in die richting komt.
Lees verder

Ook Mitsubishi ontslaat Ghosn
Mitsubishi heeft Carlos Ghosn ontslagen als bestuursvoorzitter ofwel chairman. Dat heeft de Japanse autobouwer, die voor 34 procent eigendom is van Nissan, maandag besloten.
Lees verder