Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 22 november 2018

Automobiel Management: Van Mossel wint drie prijzen

Van Mossel wint drie prijzen
Van Mossel Automotive Groep heeft gisteren een drietal prijzen tijdens de tweede editie van de Online Dealer Awards gewonnen. Onder andere die van 'Meest succesvolle data driven autobedrijf'.
Lees verder

Nissan ontslaat Carlos Ghosn
De Raad van Bestuur van Nissan is vandaag, donderdag, bijeen gekomen in Yokohama om het ontslag van Carlos Ghosn als president/voorzitter te bevestigen. Verwacht wordt dat Hiroto Saikawa, die Ghosn vorig jaar al als CEO opvolgde, nu ook tijdelijk bestuursvoorzitter wordt.
Lees verder

Plannen Lynk & Co met Gent gaan in de ijskast
Het Chinese autoconcern Geely heeft de plannen om vanaf eind volgend jaar auto's van haar nieuwe massamerk Lynk & Co te bouwen in de Volvo-fabriek in Gent voorlopig in de ijskast gezet.
Lees verder

Trump nodigt Duitse autobazen uit op Witte Huis
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de bazen van Volkswagen Groep, BMW en Daimler uitgenodigd naar het Witte Huis te komen om te praten over de dreigende invoerheffingen op Duitse auto's.
Lees verder

Zwitserse tractie-accu moet e-mobiliteit in stroomversnelling brengen
De Zwitserse fabrikant van accusystemen ecovolta heeft een gestandaardiseerde Li-Ion tractie-accu ontwikkeld, waarmee elektrische auto's aanzienlijk voordeliger en sneller in serieproductie kunnen worden gemaakt. Hiermee kunnen fabrikanten ook bestaande of kleinere autoseries snel naar elektromobiliteit ombouwen en kunnen binnen enkele weken prototypes worden gemaakt.
Lees verder

Belgische PR-directeur Opel met pensioen
De Belgische directeur communicatie bij Opel Johan Willems gaat op 58-jarige leeftijd met pensioen. Willems werkte al sinds 1992 bij Opel waar hij begon bij de PR-afdeling van de toenmalige fabriek in Antwerpen.
Lees verder

Hella slaat handen ineen met Faurecia
Verlichtings- en elektronica-specialist Hella gaat nauw samenwerken met de Franse toeleverancier aan de auto-industrie Faurecia, een nauw aan PSA verbonden onderneming.
Lees verder