Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zondag 25 november 2018

Autozine: BMW maakt prijzen X7 bekend

BMW maakt prijzen X7 bekend
BMW maakt de prijs van de X7 bekend. Het grootste model in de BMW X serie is de eerste auto waarvan de uitstraling, de exclusiviteit en de interieurruimte van een luxe topmodel samensmelten met het levendige en veelzijdige karakter van een Sports Utility Vehicle (SUV). De X7 staat vanaf 30 maart 2019 bij de dealer en is in eerste instantie verkrijgbaar in drie motorvarianten.
Lees verder

Volvo S60 eerst als Intro Edition
De nieuwe Volvo S60 staat in de startblokken om. Volvos nieuwe Zweedse sportsedan komt in het voorjaar van 2019 op de markt, maar kan nu al worden besteld. Speciaal voor beslissers is er de S60 Intro Edition, een extra compleet introductieaanbod. De prijzen beginnen bij 48.995 euro.
Lees verder

Alfa Romeo introduceert B-Tech Editions
Alfa Romeo introduceert de B-Tech editions van de Giulia en Stelvio. Deze combineren technologie met design en zijn voorzien van diverse comfort-, veiligheids- en connectiviteitssystemen, donkere details en staan op nieuwe lichtmetalen velgen. In een gelimiteerde oplage van 150 Giulias en 100 Stelvios komen de B-Techs naar Nederland.
Lees verder

Autotest: Seat Tarraco
SUV's zijn populair. Wie succes wil boeken, moet een SUV aanbieden. Seat deed dat al met de compacte Arona en de middelgrote Ateca. Nu rondt Seat het aanbod van SUV's af naar boven met de Tarraco. Daarmee is niet alleen het aanbod van SUV's compleet, maar heeft Seat ook een nieuw topmodel. Weet de Tarraco te overtuigen als de ultieme Seat?
Lees verder

Nieuwe Audi Q3 heeft een prijs
De nieuwe Audi Q3 is vanaf 22 november 2018 te bestellen bij de Audi-dealers. Hij oogt krachtig en sportief en is daarbij aanzienlijk ruimer dan zijn voorganger. Bovendien gaat de compacte SUV mee in connectiviteit en de beschikbaarheid van assistentiesystemen. Mede dankzij een ruime keuze uit lines en Pro Line-pakketten zijn er volop mogelijkheden voor personalisering. Ter gelegenheid van de introductie is er de Q3 edition one. De Q3 staat vanaf december bij de Audi-dealers, de prijzen beginnen bij 44.285 euro.
Lees verder

Rolls Royce prijst Cullinan
De Cullinan is de overtreffende trap van Rolls-Royce . De eerste SUV van Rolls-Royce staat in de showroom bij CITO MOTORS in Eindhoven. Voorafgaand aan de officiele onthulling op 7 december is de prijsstelling bekendgemaakt. De luxe SUV kost 415.225 euro inclusief belastingen. Voor de Rolls-Royce Cullinan is een groot aantal op maat gemaakte opties ontwikkeld die passen bij de diversiteit van de levensstijlen van de clientele. Aanvullend op het Touchscreen Theatre, de Whisky Decanter, de Recreational Module en de Viewing Suite staat het aanstaande eigenaren vrij om de specificaties tot in detail te personaliseren.
Lees verder

Lexus ES is Auto van het Jaar in China
De nieuwe Lexus ES is in China uitgeroepen tot China Car of the Year 2019. De Lexus ES versloeg meer dan tachtig concurrenten. Een team van 34 auto-experts verkoos de Lexus ES uiteindelijk tot de winnaar.
Lees verder