Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 28 november 2018

Autozine: Range Rover onthult nieuwe Evoque

Range Rover onthult nieuwe Evoque
Range Rover onthult de tweede generatie van de Evoque. De nieuwe Range Rover Evoque is een evolutie van het kenmerkende coupe-achtige design van de originele Range Rover Evoque. De aflopende daklijn en oplopende schouderlijn zijn kenmerkend voor de Range Rover-familie.
Lees verder

Autotest: Audi A1
Wie op zoek is naar een compacte auto, is in de regel ook op zoek naar een voordelige auto. Het model dat het meeste waar voor zijn geld biedt, zal favoriet zijn. Audi is echter een quot;premium quot; merk. Dat betekent dat het bij de meest compacte Audi niet gaat om voordeel, maar juist om kwaliteit, imago en verfijning. Is de nieuwe Audi A1 desondanks ook te verantwoorden met het verstand?
Lees verder

Bentley toont Continental GT Cabrio
Bentley introduceert de volledig nieuwe Continental GT Convertible. Zijn cabriodak is in 19 seconden te openen en te sluiten, tot een snelheid van 50 km/u. De Continental GT Convertible, met 6,0-liter W12-motor, verandert daarmee van een luxueuze coupe in een open Grand Tourer.
Lees verder

Porsche onthult 8e generatie 911
De nieuwe, achtste generatie van de Porsche 911 viert zijn wereldpremiere op de vooravond van de LA Auto Show 2018. De nieuwe generatie bi-turbo boxermotoren is verder doorontwikkeld en krachtiger dan voorheen, met 331 kW / 450 pk in de S-modellen. De efficiency is verhoogd door een verbeterde inspuiting en een nieuwe layout voor de turbos en intercoolers. De kracht wordt op de wielen overgebracht via een volledig nieuw ontwikkelde achttraps Porsche Doppelkupplung (PDK).
Lees verder

Toyota prius ondergaat facelift 2019
Toyota onthult op de komende Los Angeles Auto Show de vernieuwde Toyota Prius. De vormgeving is vernieuwd met onder meer nieuwe koplampen met bi-beam LED-technologie en nieuwe achterlichten die de breedte van de auto accentueren. Het interieur is door nieuwe materialen stijlvoller dan voorheen.
Lees verder

Autotest: Mercedes-Benz B-Klasse
Mercedes-Benz heeft een enorm aanbod van auto's. Er zijn drie sedans, vier stationcars, vijf cabrio's, zeven SUV's en negen coupés. Mercedes-Benz heeft echter maar één MPV (Multi Purpose Vehcile) in het aanbod: de B-Klasse. Dus als er een geheel nieuwe generatie van dit ruimtewonder van Mercedes-Benz uitkomt, dan is dat groot nieuws. Maak kennis met de derde generatie van de gezinsauto van Mercedes-Benz. Of moet dat zijn: de Mercedes-Benz van de gezinsauto's?
Lees verder

Toyota maakt prijzen vijfde RAV4 bekend
Begin 2019 komt de nieuwe Toyota RAV4 op de markt, de vijfde generatie van de middelgrote SUV. Het nieuwe model onderscheidt zich door een stoer design, veel binnenruimte, een hoog veiligheidsniveau en hybride-aandrijving. De prijzen van de RAV4 2.0 benzine 2WD (129 kW / 175 pk) starten bij 34.995 euro en voor de RAV4 2.5 Hybrid Electric 2WD (160 kW / 218 pk) bij 39.995 euro.
Lees verder