Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 3 december 2018

Autofans: Eikes: Vijf auto's die andere auto's baren

AUTOFANS
Eikes: Vijf auto's die andere auto's baren
Je kent het wel. Je ziet een auto en plots zie je er iets anders in. Een lachend gezicht, of hé wacht, is dat nu de lijn van een andere auto?
Lees verder

Dragrace: Audi R8 vs BMW i8 vs AMG GT C vs McLaren 570s
Supercarssupercars Niets beter dan een supercar waar je het dak kan vanaf doen. Mercedes doet het met de 558 pk sterke AMG GT C Roadster, Audi doet het met de 540 pk sterke R8 Spyder, McLaren doet het met de 570 pk sterke 570s Spider en BMW doet het met de 374 pk sterke i8 Roadster. Mensen die de auto's een beetje kennen weten hoe dit gaat eindigen. De echte dragrace start trouwens van 4min30sec. Niets beter dan een supercar waar je het dak kan vanaf doen. Mercedes doet het met...
Lees verder

Honda HR-V Sport schopt het tot 182 pk (2018)
Met drie jaar op de teller vindt Honda het een goed moment om een frisse versie van haar compacte SUV HR-V uit te rollen. Die krijgt vanaf 2019 een Sport-uitvoering met 182 pk onder de kap. Naar analogie met lage broer Civic.
Lees verder

Nissan neemt onderdelen R33 & R34 Skyline terug in productie
Wereldwijd stijgt de vraag naar in nieuwstaat verkerende R33 en R34 Skylines, Nissan speelt daar nu handig op in door ruwweg 160 onderdelen terug in productie te nemen van de mythische sportwagens. Dé Japanse collectorwagens de komende jaren? We denken het wel.
Lees verder

De rest is parking!: Antwerpen wil parkeren op straat verbieden
"Antwerpen 't stad, al de rest is parking!" Een leuze die binnenkort wel eens werkelijkheid kan worden. Want het stadsbestuur zit met het idee om bezoekers een verbod op te leggen om te parkeren op de straat in de binnenstad. Enerzijds om de leefbaarheid te vergroten, anderzijds om het nijpend tekort aan bewonersparkings aan te pakken.
Lees verder