Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zaterdag 1 december 2018

Autofans: Jaguar I-Pace EV400 - Wat je moet weten

AUTOFANS
Jaguar I-Pace EV400 - Wat je moet weten
Rijtesten Een Tesla-killer noemen ze deze Jaguar I-Pace maar al te graag. Is dat echter ook zo? Redacteur Yves zocht het uit! Een Tesla-killer noemen ze deze Jaguar I-Pace maar al te graag. Is dat echter ook zo? Redacteur Yves zocht het uit! Europese autosegmentatie: EAuto type: SUV/CrossoverModel: I-Pace
Lees verder

Skoda Scala flaneert voor Lennon-muur
De prijs voor meest unieke teaser is dit jaar ongetwijfeld voor het Tsjechische Skoda. Euhm... proficiat?
Lees verder

Nissan moet productiemodel van deze Leaf Nismo RC bouwen (2018)
Een Leaf coupé met 326 elektro-pk's en een sprint naar de honderd van 3,4 seconden? Kom op Nissan, breng deze Leaf Nismo RC-racewagen naar de openbare weg. Alsjeblieft?
Lees verder

FCA lost geldput van Italiaanse merken op: meer geld pompen in Italiaanse merken!
Het vorige kwartaal bracht de Italiaanse tak van de Fiat Chrysler-familie amper 3% van de totaalwinst in het laatje. Geen vrees, FCA heeft een plan; 5 miljard investeren in haar Italiaanse productiecentra! Geen mop, wel een strategie die de Italianen terug op de kaart moet zetten.
Lees verder

Opgemerkt: Waar zijn de crossovers?
Moeten we automerken geloven, dan komt de klant enkel nog de dealer binnen voor crossovers. Het was dan ook complete consternatie tijdens de uitreiking van de VAB Gezinswagen van het jaar gisteren. Want geen crossover die een kroontje mee naar huis mag nemen. Dan toch minder interessant dan automerken ons wijs proberen te maken, zo'n crossover?
Lees verder