Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 4 december 2018

Autofans: Kiezen maar: BMW 8 Reeks Cabrio vs Mercedes S-Klasse Cabrio

AUTOFANS
Kiezen maar: BMW 8 Reeks Cabrio vs Mercedes S-Klasse Cabrio
Zoals het een goed Duits merk betaamt tovert BMW vlak na de lancering van de 8 Reeks Coupe al een tweede variant uit haar hoed. Niet verrassend is dat de 8 Reeks Cabrio. Hoe die zich weet te verweren tegen de Mercedes S-Klasse Cabrio?
Lees verder

Rij-impressie: Renault Kadjar facelift TCe 140 (2018)
Opgefriste looks en een vernieuwd aanbod motoren en versnellingsbakken moeten ervoor zorgen dat de Renault Kadjar relevant blijft binnen een hyper concurrentieel segment. Of dat volstaat? Kadjar Phase 2 rijdt zich voor!
Lees verder

Oepsie: Kia moet opgegeven actieradius e-Niro corrigeren
Met een via de nieuwe WLTP-cyclus naar voor geschoven range van 485 kilometer bleek de Kia e-Niro bijzonder zuinig om te gaan met zijn batterij van 64 kWh. Té zuinig. Want uit nieuwe tests blijkt de opgegeven range foutief te zijn. Een foutje in de WLTP-cyclus, amper twee maanden na de introductie er van. Ouch.
Lees verder

Oepsie: Kia moet opgegeven actieradius e-Nero corrigeren
Met een via de nieuwe WLTP-cyclus naar voor geschoven range van 485 kilometer bleek de Kia e-Nero bijzonder zuinig om te gaan met zijn batterij van 64 kWh. Té zuinig. Want uit nieuwe tests blijkt de opgegeven range foutief te zijn. Een foutje in de WLTP-cyclus, amper twee maanden na de introductie er van. Ouch.
Lees verder

Tesla Model 3 begint Belgische tournée
Had je de afgelopen weken geen tijd om de Tesla Model 3 een bezoekje te brengen in de showroom in Woluwe? Geen nood, Tesla brengt hem naar je toe. Of toch bijna.
Lees verder