Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 6 december 2018

Autofans: Volkswagen zal ook nog na 2050 diesel- en benzinemotoren bouwen

AUTOFANS
Volkswagen zal ook nog na 2050 diesel- en benzinemotoren bouwen
De Volkswagen Groep zal de komende jaren hard inzetten op alternatieve aandrijvingen. Met een serieuze nadruk op elektrificatie. Al blijft er in het concern ook nog plaats voor de verbrandingsmotor. Zelfs nog na 2050. Waardoor VAG toch niet al haar eieren in één mandje legt.
Lees verder

BMW X5, Jaguar i-Pace en Audi Q3 scoren 5 NCAP-sterren, Fiat Panda 0
Horen ook nog in dat rijtje thuis; de Hyundai Santa Fe, Peugeot 508, Volvo S60 en V60. Al is het niet allemaal feest bij de Euro NCAP, want er zijn ook twee studenten die met slechte punten naar huis gaan, de nieuwe Jeep Wrangler en Fiat Panda.
Lees verder

Jaguar Land Rover volgend jaar niet terug te vinden op salon Genève
Je zou bijna beginnen denken dat autosalons iets uit het verleden zijn. Na vele ontbrekenden op het autosalon van Parijs, begint nu ook Genève constructeurs te verliezen.
Lees verder

Rijtest: Audi A6 Avant 40 TDI (2018)
Het was even wachten, maar nu heeft het merk met de vier ringen opnieuw een speelkameraadje voor de Mercedes E-Klasse en de BMW 5 Reeks. Wie laatst lacht, best lacht?
Lees verder

Wat koop jij met 58.800 euro anders dan een Tesla Model 3?
Gisteren maakte Tesla bekend dat de Model 3 een prijskaartje van 58.800 euro heeft. Veel geld voor een Amerikaanse auto, of toch een goeie deal voor een elektrische auto met die kwaliteiten?
Lees verder