Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 4 december 2018

Autofans: Waarom de Mazda3 MPS de beste hothatch van zijn generatie kan zijn

AUTOFANS
Waarom de Mazda3 MPS de beste hothatch van zijn generatie kan zijn
Berg je dromen maar op, want niemand minder dan opperbaas bij Mazda, Akira Marumoto, zegt dat er in het huidige landschap geen plaats is voor een sportieve Mazda3 MPS. Doodzonde, want het zou wel eens de beste hothatch van zijn generatie kunnen worden. Waarom we dat denken?
Lees verder

Oepsie2: Hyundai corrigeert actieradius van Kona Electric
Gisteren liet Kia weten dat er een fout in de WLTP-testprocedure was geslopen van haar elektrische e-Niro. Met een té hoge theoretische range als gevolg. Hyundai laat vandaag weten hetzelfde probleem tegen te zijn gekomen met haar Kona Electric, het tweelingbroertje van de e-Niro.
Lees verder

Te koop: straatlegale Porsche 935
Als een oude Porsche 935 niet zeldzaam of uniek genoeg is, dan kan je altijd even kijken naar deze "one-off" straatlegale Porsche 935 met bijhorende geschiedenis. Vraagprijs: onbekend.
Lees verder

Europa zorgt voor vertraagde productie TVR Griffith
Het is ondertussen al weer een dik jaar geleden dat TVR aankondigde terug op de markt te verschijnen. Maar waar blijft die Griffith nu eigenlijk? Wel, de Europese Unie is wat roet in het eten aan het gooien van de sportwagenbouwer. Op de meest typische EU-manier ooit: bureaucratie.
Lees verder

Sven zocht decennium naar de Nissan Leaf - Vrijdag Fandag
Videotips De ideale familiewagen? Dan denk je als Autofan al snel aan een Audi RS 4, Golf GTI of comfortabele Range Rover. Maar wat als je speelt met een alternatieve aandrijving? Sven De Bondt zocht bijna een decennium naar een auto die al zijn voorwaarden af kon vinken en kwam bij de Nissan Leaf uit. De ideale familiewagen? Dan denk je als Autofan al snel aan een Audi RS 4, Golf GTI of comfortabele Range Rover. Maar wat als je speelt met een alternatieve aandrijving? Sven De...
Lees verder