Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 7 december 2018

Autoweek: Lexus brengt RC F 'Track Edition' naar Detroit

Lexus brengt RC F 'Track Edition' naar Detroit
Lexus maakt liefhebbers van sportief spul alvast lekker met een foto waarop een enorme achtervleugel te zien is. De vleugel hoort bij een speciale versie van de RC F, die in januari in Detroit moet worden onthuld.
Lees verder

Nissan presenteert productieversie GT-R50
Nissan begint deze vrijdag met het tonen van de productieversie van de in samenwerking met Italdesign ontwikkelde GT-R50. Die blijft héél erg trouw aan de concept-car die 'm voorging.
Lees verder

'Nissan faalt weer met kwaliteitscontrole'
De Japanse autofabrikant Nissan heeft opnieuw gefaald met de interne kwaliteitscontroles. Dat schrijft de Japanse zakenkrant Nikkei. Onlangs kwam Nissan ook nog in het nieuws door de arrestatie van voormalig voorzitter Carlos Ghosn in Japan vanwege vermeende belastingfraude.
Lees verder

Spionage: Volkswagen Passat ongecamoufleerd
Gisteren hadden we spionagebeelden van de Volkswagen Passat facelift die met afgeplakte voor- en achterkant door de sneeuw banjert. Vandaag hebben we vrijwel niets verhullende foto's van de Alltrack.
Lees verder

Hyundai hangt prijskaartje aan vernieuwde Tucson
Dit jaar kreeg naast de i20 ook de huidige Tucson een milde facelift van Hyundai. De auto zelf heeft weinig geheimen voor ons over, zijn prijs was echter tot voor kort nog onbekend. Tot nu, want Hyundai is met de prijzentang langs de cross-over gelopen en heeft de Tucson geprijsd.
Lees verder

Facelift Friday: Renault Laguna I
De eerste Renault Laguna markeerde in 1993 het begin van een nieuw hoofdstuk in de designgeschiedenis van Renault. De strakke lijnen van Renaults met 2 cijfers als typenaam maakten plaats voor de wulpse vormen. In '98 werden die wulpse vormen toch weer een beetje strakgetrokken.
Lees verder

Hyundai's Amsterdamse proef autodeelproject stopt
De afgelopen veertien maanden veroverden 100 spierwitte elektrische Hyundai's Ioniq de Amsterdamse wegen en grachten voor een proef met autodelen. De geplande proeftijd zit er nu bijna op. Tijd voor de importeur om alle voor- en nadelen met elkaar af te wegen.
Lees verder