Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 6 december 2018

Autozine: Renault kondigt deelautoproject aan

Renault kondigt deelautoproject aan
Renault kondigt aan tweehonderd exemplaren van de elektrische ZOE te leveren voor een nieuw 100% elektrisch deelautoproject in Amsterdam. De Renault ZOE deelautos zijn vanaf medio januari 2019 door heel Amsterdam beschikbaar. Ze worden strategisch geplaatst bij onder meer bij OV-stations, maar kunnen overal binnen de parkeerzone in Amsterdam achtergelaten worden door gebruikers. De ambitie is om tevens autodeelprojecten uit te rollen in andere grote steden in Nederland.
Lees verder

Range Rover Evoque vanaf 55.000 euro
De nieuwe Range Rover Evoque is leverbaar voor 55.000 euro voor de versie met 2.0 liter turbodieselmotor en voorwielaandrijving. De Range Rover Evoque met 2.0 liter turbo-benzinemotor en vierwielaandrijving is er vanaf 65.000 euro.
Lees verder

Lexus maakt prijs UX 250h bekend
De nieuwe Lexus UX een crossover in het C-segment. Het model is gebaseerd op een nieuw platform dat sportieve rijeigenschappen zou combineren met een frisse, eigentijdse kijk op luxe. Lexus start met de prijsbekendmaking van de UX 250h die vanaf maart 2019 in de showroom staat voor een prijs vanaf 44.495 euro.
Lees verder

Nieuwe Citroen Berlingo nu in Nederland
Citroen onthulde begin dit jaar de derde generatie Berlingo. Design en comfort zijn helemaal actueel. Twee eigenschappen waaraan deze icoon, waarvan meer dan 1,7 miljoen exemplaren zijn verkocht, zijn succes te danken heeft. Deze ruime auto met de nieuwe Citroen brand identity is nu verkrijgbaar met een vanafprijs van 28.620 euro inclusief BTW/BPM en kosten rijklaar maken (Live - PureTech 110 S amp;S).
Lees verder

5 EuroNCAP sterren voor Volvo S60 en V60
De nieuwe Volvo S60 en V60 hebben de maximale veiligheidsscore van vijf sterren van het onafhankelijke veiligheidsinstituut EuroNCAP ontvangen. De score onderstreept Volvos claim dat het een van de veiligste autos op de weg zet, van de compacte Volvo V40 tot de grote Volvo XC90. Alle huidige geteste Volvo-modellen hebben de maximale score van vijf sterren gekregen, ondanks de steeds strenger wordende veiligheidseisen die Euro NCAP hanteert.
Lees verder

Tesla Model 3 vanaf februari 2019 in NL
De komende weken zal Tesla reserveringhouders van een Model 3 in Europa uitnodigen om hun bestelde auto te configureren. Net als in Amerika begint Tesla met de Model 3 Long Range Dual Motor All-Wheel Drive en de Performance Model 3. De eerste leveringen beginnen in februari 2019 en zijn gebaseerd op de reserveringsdatum, bezorglocatie en configuratieopties. De Long Range batterijoptie met AWD begint bij 58.800 euro. De Performance versie van Model 3 bij 69.700 euro.
Lees verder

Selwyn Senatori kiest voor Jaguar I‑PACE
Selwyn Senatori is (levens)kunstenaar. De passie voor de mooie dingen van het leven is in elk schilderij van zijn hand terug te vinden. Selwyn is ook autoliefhebber. En ook daarbij gaat hij voor energiek en vooruitstrevend. Hij laat zich vanaf nu inspireren door de 100% elektrisch aangedreven Jaguar I-PACE. Op de Masters of LXRY beschildert Senatori ook 10 speciale I-PACE-laadpalen van Alfen. Deze zijn te winnen bij de aanschaf van een nieuwe Jaguar I-PACE.
Lees verder