woensdag 9 januari 2019

Autofans: Autosalon Brussel 2019: Skoda toont Kodiaq RS

AUTOFANS
Autosalon Brussel 2019: Skoda toont Kodiaq RS
Skoda pakt uit met twee nieuwigheden op het autosalon in Brussel. De Kodiaq RS is nagelnieuw en heet, de andere nieuwigheid is nog warm van het broednest.
Lees verder

Officieel Mercedes CLA (2019)
Mercedes trekt het doek van de tweede generatie CLA en laat hem binnenkort zien aan de Amerikanen. In Belgi√ę kan je hem ook bekijken tijdens het autosalon in Brussel, al moet je dan wel tot in de Black Box geraken.
Lees verder

Officieel: Nissan Leaf e+ doet het met broodnodige batterijgroei (2019)
Dat de range van de huidige Leaf met 40 kWh-batterij ietwat teleurstellend is in het huidige elektrolandschap is een understatement van formaat. Nissan brengt nu soelaas met de Leaf e+, een variant van de Leaf die een batterij van 62 kWh onder de schulp krijgt, waardoor de range naar de 400 km zou moeten kruipen.
Lees verder

Officieel: Opel Zafira Life is badge-engineered (2019)
De nieuwe Opel Zafira Life maakt van de PSA-Toyota drieling een vierling. En meteen weten we ook welke wereldpremière Opel zal voorstellen op het autosalon in Brussel.
Lees verder

Officieel: Porsche 911 Carrera S en 4S Cabriolet (2019)
Wat we je nu al kunnen beloven voor 2019? Tonnen Porsche-nieuws! Want de nieuwe generatie 911 moet uiteraard stelselmatig al zijn varianten loslaten op de wereld. Na de Coupe van een dikke maand geleden krijgen we nu de cabrioversie van de al gepresenteerde Carrera S en 4S.
Lees verder