Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Geely FY11 is lekkere SUV-Coupé

AUTOFANS
Geely FY11 is lekkere SUV-Coupé
Geely blijft het nieuws halen, al is het deze keer niet met een vage elektrische sedan. Nee, deze keer tonen ze heel duidelijk hoe hun Coupé-SUV, FY11 genoemd, er zal uitzien. Een Volvo XC40 met pit, zou je kunnen zeggen.
Lees verder

Goed nieuws! Tesla Model 3 mag de Europese baan op
En daarmee heeft de elektrische sedan zijn laatste horde genomen om aan zijn uitrol te beginnen in Europa. Vanaf februari dus mogelijks in jouw buurt, de Model 3.
Lees verder

Hyundai kleurt buiten de lijntjes met Kite concept op autosalon Brussel (2019)
Saai kan je de line-up van Hyundai nog bezwaarlijk noemen met gerief zoals de i30 Fastback, i30 N en nieuwe Sante Fe met polariserende looks. Het Koreaanse merk kleurt echter nog een stukje verder buiten de lijnen met de Kite. Een... conceptbuggy? Jawel, een conceptbuggy.
Lees verder

Hyundai Ioniq PHEV en EV krijgen eind dit jaar nog update (2019)
Die update zal ongetwijfeld uitpakken met gegroeide batterijen om ook in 2020 nog relevant te zijn op de plug-in- en EV-markt.
Lees verder

Dit zijn de goedkoopste auto's van het Autosalon 2019
De drie duurste auto's van het Salon hadden we je reeds meegegeven. Nu is het tijd voor een overzicht van de meest goedkope modellen op de Brusselse Expo die we voor het gemak hebben ingedeeld in een tiental verschillende categorieën.
Lees verder