donderdag 10 januari 2019

Autofans: Officieel: Opel Zafira Life is Belgische wereldpremière (2019)

AUTOFANS
Officieel: Opel Zafira Life is Belgische wereldpremière (2019)
De nieuwe Opel Zafira Life maakt van de PSA-Toyota drieling een vierling. En meteen weten we ook welke wereldpremière Opel zal voorstellen op het autosalon in Brussel.
Lees verder

BMW 7 Reeks facelift stopt maar niet met lekken
Iemand geef BMW een bus TEC7, want de opgefriste 7 Reeks blijft maar het wereldwijde web op vallen. Deze keer krijgen we het gehele plaatje te zien via gelekte configuratorplaatjes. Knoert van een grille voorop en een trekhaak achteraan. Zo zien we onze 7 het liefst. Denken we.
Lees verder

Belg blijft ook in 2018 verknocht aan zijn Golf
Met de Belgische autoverkoopcijfers van 2018 binnen kunnen we ook meer in detail gaan kijken naar het Belgische koopgedrag. Wat blijkt? De crossover is misschien minder populair dan constructeurs ons doen willen geloven en de Belg blijft, jaar na jaar, verknocht aan zijn Volkswagen Golf.
Lees verder

Autosalon Brussel 2019: Volvo's Europese premières
Volvo heeft twee nieuwigheden mee naar het Brusselse autosalon. Daarnaast pakt het ook uit met in België gebouwde modellen.
Lees verder

Tesla Roadster zal kunnen 'vliegen'
Qua 'out of the box'-denken kan deze wel tellen: Elon Musk van Tesla heeft net een tweet de wereld ingestuurd die suggereert dat de toekomstige Roadster zal kunnen 'vliegen'.
Lees verder