maandag 7 januari 2019

Autofans: Opkomende BMW 7 Reeks facelift krijgt niertransplantatie

AUTOFANS
Opkomende BMW 7 Reeks facelift krijgt niertransplantatie
Een opfrisbeurt voor BMW's vlaggenschip 7 Reeks loert om de hoek. De snuit van de faceliftversie werd nu al gekiekt en via sociale media op het wijde web gezet. Het sleutelwoord van de 7 Reeks facelift? Niertransplantatie.
Lees verder

Stel zelf je Model 3 samen, krijg 'm in maart!
Na jaren van mysterie rond de Model 3 (wanneer komt hij naar Europa?) mag nu ook het plebs dat niet aan pre-orders doet eentje op de kop tikken. Jawel, Tesla heeft de Belgische configurator online gegooid en belooft te leveren vanaf maart. Hoe stel jij je ideale Model 3 samen?
Lees verder

Rijtest: Kia Stonic 1.0 T-GDI (2019)
Kia heeft met zijn Stonic een speler op de markt van de kleine crossovers. Een markt die een grote hap van de autoverkopen voor haar rekening neemt. Is de Kia Stonic een goede match voor jou?
Lees verder

Mazda breekt circuitrecord dat 26 jaar stond!
Gaat het over verpulverde circuitrecords, dan worden de termen "N├╝rburgring" en "Porsche", "Lamborghini" of "Ferrari" vaak boven gehaald. Deze keer moeten we het aan de andere kant van de wereld gaan zoeken, op het circuit van Daytona en bij... Mazda?! Jawel, gisteren verbrak Mazda een circuitrecord dat al 26 jaar stond. Eat that, Porsche!
Lees verder

Lamborghini Huracan Evo (2019)
De Italianen zijn allergisch aan de term "facelift". Niet anders bij Lamborghini waar de bijgepunte Huracan voortaan door het leven zal gaan als Huracan Evo. Meer paarden, meer sturing en... meer scherm.
Lees verder