Doorgaan naar hoofdcontent

Automobiel Management: Leaseregistraties december +56%, Jaguar I-Pace leasetopper

Leaseregistraties december +56%, Jaguar I-Pace leasetopper
In de maand december werden 9.004 nieuwe leaseauto's geregistreerd op naam van leasebedrijven en/of -rijders. In december 2017 waren dat 5.782 stuks, een toename van 55,7 procent. Dit bovengemiddelde maandresultaat is hoofdzakelijk te danken aan vermijdingsgedrag ten aanzien van de 'Tesla-taks' die per 2019 is ingegaan.
Lees verder

Nissan heeft 'bewijzen voor misdrijven Ghosn'
Op de dag dat Carlos Ghosn voor het eerst in het openbaar zijn onschuld mocht bepleiten, voerde Nissan de strijd tegen haar voormalige topman juist verder op.
Lees verder

Audi benoemt topvrouw BMW tot verkoopchef
Audi heeft Hildegard Wortmann benoemd tot directeur sales en marketing.
Lees verder

London Taxi zet elektrische bestelwagen op laag pitje
LEVC, de bouwer van de Londense taxi, heeft haar plannen voor een kleine plug-in bestelwagen in de ijskast gezet. Het dochterbedrijf van Geely vreest dat er bij elektrische bestelwagens te veel concurrentie is en dat ook veel markten er niet meer al te goed bij liggen.
Lees verder

Meeste Belgische autoleningen digitaal geregeld
Twee op de drie autoleningen in Belgie worden tegenwoordig digitaal aangevraagd, dat is een verdubbeling in een jaar tijd.
Lees verder

Nog twee tafels AM Gala beschikbaar
Tijdens het eerste Automobiel Management Gala van 18 januari 2019 staat de vraag What's your drive centraal. In Het Hart van Holland kunnen u en uw partners een stijlvolle diner-avond met meerdere verrassende gasten verwachten, geheel in het teken van de spetterende opening van een ambitieus autojaar 2019. Wilt u er bij zijn wees dan snel, de twee laatste tafels gaan nu in de verkoop.
Lees verder

Bezettingsgraad en verhuurtermijn van huurauto's groeit
Uit onderzoek van Bovag Verhuur- en Deelautobedrijven blijkt dat de bezettingsgraad van de personenauto's in de verhuur is gestegen van 72,4 in 2017 naar 73,5 procent dit jaar. De bezettingsgraad van bestelauto's groeide een stuk harder - van 64,9 naar 70,9 procent - en de verhuurtermijn nam ook toe, van ruim 7 dagen vorig jaar naar 9,3 in 2018.
Lees verder