vrijdag 11 januari 2019

Autoweek: Gesnapt: Mercedes-AMG GLE 63 Coupé

Gesnapt: Mercedes-AMG GLE 63 Coupé
Bij een nieuwe GLE hoort natuurlijk een nieuwe GLE Coupé. Beide carrosserievarianten komen te beschikken over een krankzinnige AMG 63-variant. Van de GLE Coupé is die nu voor het eerst opgedoken.
Lees verder

Tesla schrapt 75-versies van Model S en Model X
Tesla zet op korte termijn een streep door de 75-versies van zowel de Model S als de Model X. Dat blijkt uit een bericht dat Tesla-CEO Elon Musk op Twitter heeft geplaatst.
Lees verder

Lamborghini noteert enorme verkoopstijging
Lamborghini heeft zijn verkopen vorig jaar enorm zien toenemen ten opzichte van die van 2017. Daar heeft de introductie van de Urus natuurlijk mee te maken gehad.
Lees verder

Daihatsu Copen GR Sport Concept in Tokio
Dagen die beginnen met nieuws over de Daihatsu Copen behoren nou eenmaal tot de betere dagen en daarom presenteren we met gepaste vrolijkheid de Daihatsu Copen GR Sport Concept.
Lees verder

Gelekt: Toyota Supra
Autoland wacht al jaren vol spanning op een nieuwe Toyota Supra en maandag wordt de eerste nieuwe generatie in meer dan twintig jaar dan toch écht gepresenteerd. De Mexicaanse tak van Toyota heeft per ongeluk een inmiddels verwijderde video op zijn Twitterpagina geplaatst waarin de nieuwe sportcoupé al goed is te zien.
Lees verder

'Carlos Ghosn raakt Amsterdams huis kwijt'
De gevallen Nissan-topman Carlos Ghosn raakt naar verwachting zijn appartement in Amsterdam kwijt. De Japanse automaker wil alle banden met Ghosn verbreken en is volgens bronnen wereldwijd huurcontracten aan het opzeggen van huizen waar globetrotter Ghosn verbleef.
Lees verder

Toyota presenteert GRMN-versie Mark X
Toyota toont tijdens de Tokyo Auto Salon een nieuwe serie van de Mark X GRMN. Eind 2014 presenteerde Toyota al een tot 100 stuks gelimiteerde GRMN-versie van de Mark X en een dikke vier jaar later is het tijd voor een nieuwe serie van de opgedirkte sedan.
Lees verder