Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Hyundai belicht Elevate

Hyundai belicht Elevate
Vorige week liet Hyundai al de eerste foto van zijn bizarre CES-inzending zien: de Elevate. Vandaag wordt die ogenschijnlijk geavanceerde  'loopauto' uitvoeriger belicht.
Lees verder

Vernieuwde BMW 7-serie duikt weer op
BMW heeft een facelift doorgevoerd op vlaggenschip 7-serie, maar heeft zowel de informatie als de foto's nog niet zelf vrijgegeven. Wel kunnen we het vooraanzicht van de vernieuwde topsedan in ons opnemen.
Lees verder

Ford test nog onbekende SUV/cross-over
Ford is aan het testen geslagen met een tot op heden onbekende nieuwe cross-over.
Lees verder

BMW houdt vast aan iDrive
Ondanks de snelle toename van touchscreens in auto's blijft BMW als een Gallisch dorp stug vasthouden aan zijn I-Drive knop. En dat gaat niet snel veranderen, vertelt designtopman Holger Hampf in Las Vegas aan AutoWeek.
Lees verder

Officieel: nieuwe Mercedes-Benz CLA
Een nieuwe familie relatief compacte modellen van Mercedes-Benz vraagt smeekt natuurlijk om een nieuwe CLA. Vanochtend doken de eerste gelekte foto's al op en nu is heeft Mercedes-Benz zélf het doek getrokken van de tweede generatie CLA.
Lees verder

Porsche 911 Cabriolet onthuld
Anderhalve maand geleden onthulde Porsche in Los Angeles de gloednieuwe 911, generatie 992. Woensdag is het de beurt aan de cabrio, officieel Cabriolet geheten. Deze koetsvariant heeft inmiddels ook een aardig verleden opgebouwd. In de herfst van 1981 toonde Porsche op de IAA in Frankfurt een concept, om een jaar later met een productieversie te komen. Het was voor het eerst sinds de 356 dat je weer met je haren in de wind Porsche kon rijden. de softtop van de nieuwe 911 Cabriolet is voorzien ...
Lees verder

Nissan presenteert Leaf E+ met grotere actieradius
Nissan heeft op de Consumer Electronics Show in Las Vegas zoals verwacht een Leaf gepresenteerd met een grotere actieradius. De Leaf E+, zoals de auto heet, moet in de zomer aan de eerste Nederlandse kopers worden uitgeleverd.
Lees verder