Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Hyundai presenteert geavanceerd head-up-display op CES

Hyundai presenteert geavanceerd head-up-display op CES
Hyundai presenteert in samenwerking met techbedrijf WayRay een uiterst geavanceerd head-up-display op de Consumer Electronics Show. Dat projecteert navigatie-aanwijzingen niet alleen recht voor je neus, maar ogenschijnlijk ook op de weg.
Lees verder

McLaren teast nieuwe Longtail
McLaren stuurt een lekkermakertje de wereld in waarop een stukje van een nieuw Longtail-model prijkt. Het lijkt om de open versie van de 600LT te gaan. 'En passant' leren we dat McLaren wederom een recordjaar achter de rug heeft.
Lees verder

Audi PB 18 e-tron in productie
Audi heeft het maar druk met zijn e-tron-project. Vanavond zijn we te gast bij een event in Amsterdam, waar de nieuwe Audi-baas Bram Schot meldt dat de afgelopen zomer op Pebble Beach onthulde PB18 e-tron concept car daadwerkelijk in productie gaat.
Lees verder

Ford presenteert nieuwe Explorer
Ford neemt in de Verenigde Staten de komende jaren afstand van reguliere hatchbacks en sedans en richt zich nagenoeg helemaal op pick-ups, SUV's én op de Mustang. Vandaag presenteert het in Dearborn gevestigde management een volledig nieuwe Explorer.
Lees verder

Nieuwe Peugeot 208 kruipt door de sneeuw
De huidige 208 loopt op zijn laatste benen en een volledig nieuwe generatie staat te trappelen om de Europese verkoopstatistieken aan te vallen. De nieuwe 208 is nu in het hoge noorden opgedoken.
Lees verder

'Banen op de tocht bij Jaguar Landrover'
De Britse automaker Jaguar Landrover (JLR) lijkt fors te gaan in grijpen in zijn personeelsbestand. Vooral de mindere verkoopprestaties in China dwingen de maker van luxewagens tot ingrijpen. Daarbovenop zitten ook strengere Europese regels voor diesels de automaker dwars.
Lees verder

Recordjaar voor Rolls-Royce
Rolls-Royce heeft vorig jaar zijn beste verkoopjaar ooit gedraaid.
Lees verder