Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Kia toont én prijst vernieuwde Optima Plug-In

Kia toont én prijst vernieuwde Optima Plug-In
Begin 2018 presenteerde Kia een enigszins gemoderniseerde versie van de Optima. Nu is het tijd voor de plug-inhybride, die er vanaf nu alleen als Sportswagon is en meteen een prijskaartje krijgt.
Lees verder

Eindelijk: dit is de Toyota Supra
Een lange periode van teaseren, speculeren en lekken is voorbij. Op de persdag van Detroit heeft Toyota de vijfde generatie Supra, voluit Toyota GR Supra genaamd, aan de wereld voorgesteld. Hier zijn alle feiten en cijfers van wat de komende tijd zonder twijfel de meest begeerlijke Toyota zal zijn.
Lees verder

Dít is de Ford Explorer... ST!
Vorige week lanceerde Ford een volledig nieuwe generatie van de Explorer. Die SUV is nu niet alleen als Hybrid, maar ook als ST gepresenteerd!
Lees verder

Mustang Shelby GT500: krachtigste Ford ooit
Ford presenteert op de North American International Auto Show een Mustang die de strijd met de Dodge Challenger Hellcat aankan. De nieuwe Shelby GT500 levert meer dan 700 pk!
Lees verder

Volkswagen investeert in Amerikaanse fabriek
Volkswagen steekt 800 miljoen dollar, omgerekend ongeveer 700 miljoen euro, in een Amerikaanse fabriek waar elektrische auto's moeten worden gebouwd. Dat heeft topman Herbert Diess tijdens de autoshow van Detroit bekendgemaakt.
Lees verder

Nissan IMs Sports Sedan Concept onthuld
Nissan heeft op de beursvloer van Detroit de IMs Sports Sedan Concept gepresenteerd, een studiemodel in de vorm van een elektrische opgehoogde sedan.
Lees verder

Infiniti QX Inspiration Concept vanuit alle hoeken
Infiniti heeft de QX Inspiration Concept aan de wereld voorgesteld. De elektrische SUV moet weggeven wat we in de toekomst van het Japanse merk kunnen verwachten.
Lees verder