vrijdag 11 januari 2019

Autoweek: Lotus heeft beste verkoopjaar sinds 2011

Lotus heeft beste verkoopjaar sinds 2011
Lotus Cars heeft in 2018 een fijn jaar gedraaid. Het afgelopen jaar gaat bij het merk de boeken in als zijn beste verkoopjaar sinds 2011.
Lees verder

GAC Motor met Entranze Concept naar Detroit
Het Chinese GAC Auto laat middels een teaser weten dat het een concept-car meebrengt naar de North American International Auto Show die volgende week zijn poorten opent in Detroit.
Lees verder

Ook BMW Group behaalt verkooprecord in 2018
De BMW Group heeft niet eerder zo veel auto's verkocht als in 2018. Het is het achtste opeenvolgende jaar waarin het concern een verkooprecord behaalt.
Lees verder

Lexus zaagt dak van LC
Sinds het uitzwaaien van de IS C, de cabrioversie van de tweede generatie IS, in 2014 heeft Lexus geen auto meer in zijn gamma gehad waarmee het de liefhebbers van een wapperende kruin kon bedienen. Daar komt verandering in, want volgende week maken we tijdens de North American Auto Show kennis met de LC Convertible!
Lees verder

Renault Mégane Diesel nu ook met automaat
Tot voor kort leverde Renault de dCi 115 in de Renault Mégane alleen in combinatie met een handbak. Daar komt verandering in.
Lees verder

Mercedes-AMG GT 4-Door 43 én 53 geprijsd
Tot op heden waren alleen de prijzen van de absolute topversies van de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé bekend. AutoWeek is in de prijslijsten gedoken en heeft nu ook boven water gekregen wat de GT 43- en GT 53-smaken moeten kosten.
Lees verder

Nissan 370Z duurder geworden
De Nissan 370Z laast dit jaar zijn tiende kaarsje uit. Dat de auto ook op technisch vlak niet meer de jongste is, blijkt wel uit de meest recente prijsverhoging.
Lees verder