Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Ook Porsche breekt eigen verkooprecord

Ook Porsche breekt eigen verkooprecord
Zojuist werd bekend dat Rolls-Royce met 2018 een recordjaar had gevestigd en nu maakt ook Porsche melding van een verkooprecord.
Lees verder

Lexus UX toch niet als 200 naar Nederland
In september werd bekend dat Lexus' jongste SUV, de UX, ook als 200 naar ons land zou komen. Nu is bekend dat de versie toch aan de Nederlandse neus voorbijgaat.
Lees verder

Ford voert hervormingen door in Europa
Vorig jaar voerde Ford heftige wijzigingen door in zijn Amerikaanse productstrategie door zich voornamelijk te richten op SUV's, pick-ups en de Mustang. Nu laat Ford ook weten dat het in Europa zijn doelen herziet. Dat heeft mogelijk ingrijpende gevolgen voor duizenden werknemers.
Lees verder

Verkoopcijfers Audi en Skoda en Volkswagen bekend
Een nieuw jaar gaat hand in hand met het bekendmaken van de verkoopcijfers van 2018. Nu zijn zowel die van Audi als die van Skoda en Volkswagen binnengedruppeld,
Lees verder

Officieel: 4.500 banen weg bij Jaguar Land Rover
Verdrietig nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. Jaguar Land Rover heeft officieel bekend gemaakt dat het 4.500 werknemers op straat zet.
Lees verder

Fetch: nieuw deelautoproject Amsterdam
Fetch Car Sharing: onder deze naam is vanmorgen een nieuw deelautoprogramma gestart. In de eerste instantie voor Amsterdam, maar initiatiefnemer ELC wil uitbreiden naar andere steden. Wethouder Sharon Dijksma heeft hij in elk geval vast aan zijn zijde.
Lees verder

Renault: geen bewijs fraude Carlos Ghosn
Renault heeft geen bewijs gevonden dat de in Japan gearresteerde topman Carlos Ghosn fraude heeft gepleegd bij het Franse autoconcern. Dat liet Renault weten na een intern onderzoek naar de zaak.
Lees verder