Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: VDL Nedcar naar de rechter om stakingen te voorkomen

VDL Nedcar naar de rechter om stakingen te voorkomen
VDL Nedcar vecht de op donderdag geplande stakingen aan bij de rechter, meldt 1Limburg op basis van een interne brief die het nieuwsmedium in handen heeft.
Lees verder

Opel Zafira Life gepresenteerd
Opel integreert in een rotgang verder in de PSA Group. Vandaag presenteert het merk de Zafira Life, de opvolger van de huidige Zafira en in feite een personenversie van een bestelbus van de PSA Groupe.
Lees verder

Vrijlatingsverzoek Ghosn afgewezen
Oud-topbestuurder Carlos Ghosn van Nissan blijft voorlopig vastzitten. De rechter in Tokio wees een verzoek tot vrijlating van de gevallen automagnaat af, meldt persbureau Jiji. Ghosn wordt verdacht van financieel wangedrag. Zijn advocaten hebben volgens de Japanse staatsomroep NHK aangekondigd in beroep te gaan.
Lees verder

30 jaar MX-5: Mazda teast feest-editie
In 2019 viert de Mazda MX-5 z'n dertigste verjaardag. De onvermijdelijke feest-editie debuteert over een maand.
Lees verder

Verkoopgroei Mercedes-Benz valt tegen
Langzaam maar zeker druppelen ook de mondiale verkoopcijfers van de verschillende autofabrikanten over 2018 binnen. Bij Mercedes gaat de vlag even niet uit, want de groei valt tegen.
Lees verder

BMW 7-serie volledig op straat
De aanstaande, hevig vernieuwde versie van de BMW 7-serie vertoont momenteel dagelijks lekkage. Vandaag heeft iemand de hand wetten te leggen op plaatjes uit een configurator die nog niet online had moeten staan.
Lees verder

Doekje van BMW
Ruim tien jaar geleden onthulde BMW de Gina Light Vision, een concept car die het midden hield tussen een tent een een Z4. We waren hem bijna vergeten, maar BMW deed dat niet. Woensdag pronkt de Futurelight Camper op de CES in Las Vegas, een nieuwe concept met een vleugje North Face, die zijn oorsprong vond in de Gina.
Lees verder