Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Volvo breekt verkooprecord

Volvo breekt verkooprecord
Bij Volvo hangen de vlaggen uit. Het merk heeft voor het eerst in zijn ruim negentig jarige bestaan in één jaar meer dan 600.000 auto's verkocht.
Lees verder

Mercedes-Benz laat nieuwe CLA weer zien
Wie in de markt is voor een compacte sedan van Mercedes-Benz kan straks niet voor één, maar voor twee modellen gaan. De A-klasse Limousine krijgt namelijk gezelschap van een nieuwe CLA-klasse en het is die auto die het merk nu weer laat zien in een video.
Lees verder

BMW 3-serie uitgerekt voor China
De nieuwe 3-serie is nu ook voor de Chinese markt gepresenteerd. De sedan krijgt daar enkele centimeters extra tussen zijn voor- en achteras.
Lees verder

Duitse deelstaat Baden-Württemberg klaagt Volkswagen aan
Volkswagen is nog steeds niet af van aanklachten die en gevolg zijn van het in 2015 losgebroken dieselschandaal. Nu is het de Duitse deelstaat Baden-Württemberg die met een aanklacht komt, vanwege de eigen vloot diesels uit de Volkswagen-stal.
Lees verder

Atlis XT gepresenteerd
Het in de Noord-Amerikaanse staat Arizona gevestigde Atlis heeft zijn XT gepresenteerd, een volledig elektrische pick-up.
Lees verder

Tesla begint met bouw megafabriek in China
Tesla is maandag officieel begonnen met de bouw van zijn Chinese Gigafactory in Shanghai. Topman Elon Musk was bij de ceremonie aanwezig. Het is de bedoeling dat hier later dit jaar de eerste wagens van de band rollen, liet Musk eerder al op Twitter weten. De fabriek wordt de eerste autofabriek in China die volledig in handen is van een buitenlands bedrijf.
Lees verder

In het wild: Peugeot 104 GR (1981)
De Peugeot 205 is nu al een youngtimer en zal de geschiedenis in gaan als het model dat de neerwaartse lijn van Peugeot radicaal omhoog wist te buigen. Zijn voorganger is veel minder legendarisch, maar minstens zo charmant. Dit prachtige exemplaar uit 1981 is daar het levende bewijs van.
Lees verder