Aanleg A16 Rotterdam formeel van start

Foto: De Groene Boog met certificaat

Op donderdag 20 december jl. heeft bouwcombinatie De Groene Boog formeel het aanvangscertificaat ontvangen van Rijkswaterstaat voor de realisatie van het energieneutrale project A16 Rotterdam. Na intensieve voorbereiding wordt 1 februari 2019 buiten gestart met de werkzaamheden voor de aanleg.

> Lees meer

Bijeenkomsten Lage Bergse Bos

Foto Lage Bergse Bos

In de komende jaren verandert het Lage Bergse Bos ingrijpend. Er wordt gebouwd en grote delen worden opnieuw ingericht met groen, water en nieuwe voorzieningen. Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, het Recreatieschap Rottemeren en aannemerscombinatie De Groene Boog praten u tijdens twee bijeenkomsten graag bij over alle ontwikkelingen die op stapel staan.  

> Lees meer

Nieuwe huisvesting voor vleermuizen in het Lage Bergse Bos

Foto: vleermuiskasten worden opgehangen

Onlangs zijn door bouwcombinatie De Groene Boog vijftig vleermuiskasten opgehangen in het Lage Bergse Bos. Ze zijn bedoeld om de gewone dwergvleermuis en de ruige dwergvleermuis huisvestiging te bieden als straks een deel van het bos wordt gerooid voor de A16 Rotterdam.

> Lees meer

Geslaagde wandeling door het Lage Bergse Bos

Afbeelding van wandeling door het bos

Afgelopen zondag hebben ruim 100 omwonenden van het Lage Bergse Bos deelgenomen aan een wandeling door het drukbezochte bos- en recreatiegebied. Doel was samen nog een keer genieten van het Lage Bergse Bos voordat tal van werkzaamheden van start gaan.

> Lees meer

A16 Rotterdam voorbeeldproject Neerlands diep

Afbeelding Gaan voor duurzaam

In de serie ‘Gaan voor Duurzaam’ van Neerlands diep vertellen Stefan van der Voorn van Rijkswaterstaat en Harbert van der Wildt van De Groene Boog over de duurzaamheidsmaatregelen bij de A16 Rotterdam.

> Lees meer