maandag 11 februari 2019

AMT: Kennissessie: 3D-printen in de werkplaats

Kennissessie: 3D-printen in de werkplaats
Ford, Volkswagen, vele F1-teams maar ook andere fabrikanten maken gebruik van 3D-printers van Ultimaker. Het bedrijf startte officieel in 2011 in Geldermalsen en is in korte tijd gegroeid tot wereldwijd toonaangevend bedrijf als het gaat om 3D-printen. De techniek is inmiddels zo toegankelijk en betrouwbaar geworden dat een 3D-printer zomaar een onmisbaar gereedschap kan worden in jouw werkplaats.
Lees verder

Goed voorbereid naar Auto Prof – AMT Live met de Beursgids
Het is bijna tijd om nieuwe kennis te tanken, demonstraties en wedstrijden bij te wonen en collega's, specialisten en anderen te ontmoeten om te netwerken en kennis te delen. Er staat een vol programma met onder andere zestien kennissessies klaar in Gorinchem op 12, 13 en 14 februari. Bij de ingang ontvang je de Beursgids, maar wil je nu al alle details weten? Lees de Beursgids alvast digitaal!
Lees verder

Liveblog Auto Prof – AMT Live Gorinchem
We tellen af naar de tweede Gorinchemse editie van Autoprof-AMT-Live! De AMT-redactie staat te popelen. Wat is er te beleven in de Kennistheaters? Welke demonstraties en wedstrijden vinden er plaats? Mis niets en volg deze drie dagen durende blog en social media posts.
Lees verder