woensdag 13 februari 2019

AMT: Lightyear Wint Automotive Innovation Award

Lightyear Wint Automotive Innovation Award
Zonne-autofabrikant Lightyear heeft zowel de 'Challenging Concepts' als de speciale publieksprijs gewonnen tijdens de Automotive Innovation Awards 2019. De prestigieuze prijs werd uitgereikt door oud-premier Jan Peter Balkenende aan de beste Nederlandse innovaties op het gebied van mobiliteit. Andere winnaars waren Punch Powertrain met DT2 en interactieve informatieplatform TLEX van Monotch.
Lees verder

Een liter vol high-tech: familie van kleine motoren bij Renault/Nissan breidt uit
Bij een herziening van de Nissan Micra is een nieuwe éénliter driecilinder motor een van de hoogtepunten. Nog heeft partner Renault niet onthuld dat diezelfde motor ook in de vernieuwde Clio komt. Maar ga daar gerust van uit. Kort geleden kreeg ook de Renault Twingo een facelift, en een verbreed motorgamma. Wat zijn de hoogtepunten en overeenkomsten?
Lees verder

Auto Prof – AMT Live wordt per 2020 één nationale jaarlijkse vakbeurs
Beursorganisator Easyfairs maakte voorafgaand aan de tweede beursdag van Auto Prof – AMT Live in Gorinchem haar toekomstplannen bekend. Vanaf 2020 is er één jaarlijkse Auto Prof – AMT Live in Gorinchem, een nationale beurs voor de automotive professionals. Hierdoor komt de regionale editie in Hardenberg te vervallen. Ook introduceert Easyfairs in 2020 twee nieuwe thema's op Auto Prof – AMT Live: elektrische auto's en 3D-geprinte auto-onderdelen.
Lees verder