Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 27 februari 2019

Autofans: Is deze E Prototype Honda's toekomstig succesnummer voor Europa?

AUTOFANS
Is deze E Prototype Honda's toekomstig succesnummer voor Europa?
Honda zal dit najaar nog een compacte elektrische hatchback op de markt brengen met achterwielaandrijving, elektrische range van 200 kilometer en bakken charisma. Staat Honda in Europa wederop met een elektrische line-up? Deze E Concept lijkt alvast het startschot daarvan te geven.
Lees verder

Porsche Macan maakt overstap naar EV
Alsof het een kleine faits divers is laat Porsche officieel vallen dat de tweede generatie Macan enkel nog beschikbaar zal worden als EV. Geen benzine of diesel dus meer binnenkort in de immens populaire SUV van het Duitse merk.
Lees verder

Rij-impressie: Mazda Mazda3 (2019)
Een nieuwe Mazda? Dat is altijd wat heugelijk nieuws. Want het Japanse merk heeft naar hedendaagse normen opvallend weinig modellen in haar line-up. De Mazda3 die mag aan zijn alweer vierde hoofdstuk beginnen. Of hij potten kan breken in een druk bevochten segment?
Lees verder

Officieel: Mercedes-AMG GLE 53 aan zes-in-lijn (2019)
Mercedes is klaar met haar AMG-derivaat van de nieuwe GLE-Klasse. Die heet voluit Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ en pakt uit met een elektro-geassisteerde zes-in-lijn met 435 pk. Een SUV met vort dus, deze GLE 53.
Lees verder

Officieel: Polestar 2 opent jacht op Tesla Model 3 (2019)
Polestar, het nieuwe zusterbedrijf van Volvo, windt er geen doekjes om; met deze 2 opent het frontaal de aanval op de Tesla Model 3. Met een range van 500 km, een vanafprijs van 39.900 euro en een accupakket van 78 kWh als strijdwapens. Den Amerikaan mag gaan oppassen.
Lees verder