Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zaterdag 23 februari 2019

Autofans: Officieel: Cupra Formentor concept is fiscaal geoptimaliseerde crossover (2019)

AUTOFANS
Officieel: Cupra Formentor concept is fiscaal geoptimaliseerde crossover (2019)
Na de veredelde Ateca als eerste "sportwagen" voor sportwagenmerk Cupra, pakt het merk nu uit met haar tweede inzending: een plug-inhybride-crossover. Jep, het gaat zo'n merk worden, Cupra.
Lees verder

Oeps, Peugeot 208 lekt het net op (2019)
2019? Dat zal voor Peugeot in het teken staan van de 208, want het Franse automerk lanceert dit jaar haar nieuwe generatie van de compacte hatchback. Op het autosalon van Genève begin maart krijgt 'ie zijn groot debuut, de eerste plaatjes duiken nu al het net op.
Lees verder

Officieel: Volvo XC90 facelift gaat aan de B (2019)
Met de tweede generatie XC90 opende Volvo een nieuw boek in haar carrière. Zonder Ford-genen, een nieuwe eigenaar bovenaan en met een compleet nieuwe styling. Tot nog toe een compleet succesverhaal gebleken, die keuze, en de opener van het boek krijgt nu een opfrisbeurt. Niet zozeer visueel te bemerken maar wel technisch, want de XC90 gaat voortaan aan de B. De wat?
Lees verder

Mercedes-AMG S 65 Final Edition: Adieu V12 (2019)
Het einde van een tijdperk is nabij, want Mercedes brengt dit jaar een einde aan de productie van haar ondertussen bijna mythische 6-liter biturbo V12. Met de Mercedes-AMG S 65 "Final Edition" als zwanenzang. Al klopt het verhaal niet helemaal...
Lees verder

Ford Driving Skills for Life aan 6e editie toe
Ford organiseert voor de zesde keer haar Driving Skills fo Life. Met geen ander goed doel dan de verkeersveiligheid verbeteren.
Lees verder