Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 28 februari 2019

Autofans: Officieel: Dit is Ginetta's old school supercar (2019)

AUTOFANS
Officieel: Dit is Ginetta's old school supercar (2019)
De Britse sportwagenfabrikant mag dan wel nog geen naam hebben voor haar nieuwe supercar, de cijfers moeten genoeg zijn om klanten te overtuigen. 600 pk uit een 6-liter V8, leeggewicht van 1.150 kilogram en een uiterlijk dat functie boven vorm legt.
Lees verder

Waarom nieuws omtrent verplichte snelheidsbegrenzer in auto complete lariekoek is
Verschillende media kopten er gretig mee; "Vanaf 2022 alle auto's uitgerust met een snelheidsbegrenzer". Alleen is de kop sensationeler dan de realiteit. Wat er echt aan de hand is?
Lees verder

Eindelijk toont Italdesign volledige wagen
Na plaagstoot 1 en 2 heeft Italdesign dan toch beslist om dit keer een volledig beeld van haar nieuwste creatie te schetsen. Voor meer beeldwerk is het waarschijnlijk nog wachten tot volgende week in Genève.
Lees verder

Gametest: Dirt Rally 2.0 (2019)
Met DiRT Rally had Codemasters in 2015 het idee om een hardcore racegame te lanceren. Met een pure rijervaring die ten alle tijd moet domineren boven kekke visuals, opgepompte muziek en een hippe verhaallijn. DiRT Rally 2.0 bouwt verder op dat elan en zet de turbodruk nog wat hoger.
Lees verder

Heeft de KU Leuven echt de "code voor waterstof gekraakt"?
De voorbije dagen zagen we op sociale media een nieuwsbericht van de VRT gedeeld worden over de KU Leuven die "de code voor betaalbare groene waterstof heeft gekraakt". Met 20 zonnepanelen zou je een heel jaar lang 'gratis' op waterstof kunnen rijden. Tijd voor een fact check…
Lees verder