donderdag 14 februari 2019

Autofans: Officieel: Range Rover Sport HST is trein met hybride-zes-in-lijn (2019)

AUTOFANS
Officieel: Range Rover Sport HST is trein met hybride-zes-in-lijn (2019)
Land Rover lanceert een opgefriste versie van de Range Rover Sport HST. Die ruilt zijn 3-liter V6 benzine in voor een zes-in-lijn milde hybride met dezelfde longinhoud en ziet daardoor zijn vermogen stijgen naar 400 pk. De Hoge SnelheidsTrein onder de SUV's, deze RR Sport HST?
Lees verder

Record: Langste parade van autonome auto's
Videotips Het Chinese Changan Automobile heeft een wereldrecord op haar conto staan. Want de constructeur wist een vloot van 55 autonome wagens 9 minuten lang achter elkaar te laten rijden op eigen houtje. Dat de in elke auto aanwezige chauffeurs voor noodgevallen zich dood hebben verveeld is nu al duidelijk. Het Chinese Changan Automobile heeft een wereldrecord op haar conto staan. Want de constructeur wist een vloot van 55 autonome wagens 9 minuten lang achter elkaar te laten...
Lees verder

Goed nieuws miljonair: eindelijk een carbon tankdop voor Lambo Urus!
Hoeveel seconden zo'n Urus met koolstofvezel tankklep sneller is rond de Nürburgring is op het moment van schrijven niet bekend...
Lees verder

Van gamer naar racer: GT Academy is niet meer
De meest alternatieve route in mainstream autosport is niet meer, want alles lijkt er op te wijzen dat de GT Academy finaal haar (digitale) deuren sluit. Sinds 2008 gaf die "academie" gamers de kans om door te groeien tot volwaardige racers in de echte wereld. Ook Belg Wolfgang Reip bemachtigde zo een zitje tijdens de 24 uur van Le Mans.
Lees verder

Audi Q4 meteen als e-tron (2019)
Een Q4, die hebben ze bij Audi nog niet en op het autosalon van Genève zullen ze een eerste glimp tonen van die compacte SUV. Opvallend, Audi spreekt meteen van de Q4 e-tron, een elektrische variant die eind 2020 de weg op zal gaan.
Lees verder