Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 26 februari 2019

Autoweek: Abarth presenteert 595 esseesse

Abarth presenteert 595 esseesse
Abarth brengt blaast de aanduiding 'esseessee' tijdens de Autosalon van Genève nieuw leven in. Daarnaast brengt het merk een speciale editie van de 124 Spider mee naar de Zwitserse beurs.
Lees verder

Volkswagen kondigt Touareg V8 TDI aan
Volkswagen kondigde de V8 TDI al tijdens de wereldpremière van de Touareg tussen neus en lippen door aan, maar nu laat de Nederlandse importeur volmondig weten: hij komt naar Nederland. Zijn werelddebuut volgt op de beursvloer in Genève.
Lees verder

Nissan teaset IMQ Concept
Nissan stuurt een schets de wereld in waarmee het de komst van een nieuwe concept-car aankondigt. Het gaat om de IMQ Concept, een cross-over die volgens Nissan laat zien "[...] wat er in de toekomst op je oprit zou kunnen staan".
Lees verder

Nieuwe Opel Corsa laat zich zien
Opel werkt aan een nieuwe generatie Corsa. Die nu op 208-leest geschoeide hatchback staat in tegenstelling tot zijn Franse Peugeot-broer níet in Genève. Wel is de auto nu weer, bedekt met camouflagemateriaal, opgedoken.
Lees verder

Nieuwe SsangYong Korando nu voor Europa
Eerder deze maand doken in Zuid-Korea de eerste foto's op van de nieuwe Korando, een auto die nu door de Europese afdelingen van SsangYong uit de hoge hoed is getoverd.
Lees verder

Nieuwe Porsche Macan wordt elektrisch
Porsche doet een opvallende aankondiging. Het merk laat weten dat de tweede generatie van de Macan puur en alleen met een elektrisch hart beschikbaar komt.
Lees verder

Lamborghini Huracán Evo Spyder breekt los
In januari dit jaar presenteerde Lamborghini de Huracán Evo en nu is het moment daar dat ook de Huracán Spyder de Evo-behandeling ondergaat. De opengewerkte extremist beleeft zijn publieksdebuut tijdens de Autosalon van Genève.
Lees verder