Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Cupra teast eerste 'eigen model'

Cupra teast eerste 'eigen model'
We teasen deze week nog even lekker door, want ook Cupra kondigt een nieuw model aan. Het belooft het eerste model te worden dat specifiek voor het sportieve merk is ontwikkeld.
Lees verder

Dít kost de DS 3 Crossback
DS heeft eindelijk prijskaartjes gehangen aan de DS 3 Crossback, de nieuwe compacte cross-over PSA en de eerste op het CMP-platform.
Lees verder

Puritalia Berlinetta naar Genève
De kleine fabrikant Puritalia Automobili brengt een nieuw model naar Genève: de Berlinetta.
Lees verder

Ferrari komt nog dit jaar met V8 hybride
Dat geëlektrificeerde aandrijflijnen steeds vaker gemeengoed in autoland worden, is algemeen bekend. Nu lijkt het onmogelijke waar te worden, want nog dit jaar komt Ferrari met een hybride-aangedreven V8.
Lees verder

Amazon investeert in Rivian
Het gerucht hing al even in de lucht, maar is nu dan door Rivian zelf bevestigd: Amazon investeert in het nieuwe auto merk. De eerste investering is gelijk geen kattenpis.
Lees verder

Back to Basics: Mini Cabrio
De dagen worden weer langer, de zon breekt steeds een beetje vaker door en de vogeltjes beginnen langzaam maar zeker weer te fluiten: de lente komt eraan! Er waren tijden dat de verkoopcijfers van cabriolets toen omhoog schoten, maar tegenwoordig worden de daklozen auto's maar weinig vertegenwoordigd in de Nederlandse prijslijsten. Bij Mini vinden we er nog eentje vanaf net geen € 30.000, een goede deal?
Lees verder

Achtergrond: de vroege jaren van Peugeot
Lang voordat de eerste automobielen reden, was Peugeot al een begrip in het oosten van Frankrijk. Hennep, meel, wol; zolang het geld opleverde, kon je er bij de Peugeotjes voor aankloppen. Wanneer het minder gaat en Peugeot zelfs failliet dreigt te gaan, zijn het de Victoriaanse ladies of leisure die er voor zorgen dat wij vandaag een 208 kunnen rijden.
Lees verder