Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 25 februari 2019

Autoweek: Dít is de nieuwe Peugeot 208!

Dít is de nieuwe Peugeot 208!
Renault presenteert in Genève een volledig nieuwe generatie van de Clio, een auto die uit eigen land tegenstand krijgt van deze nieuwe 208!
Lees verder

In memoriam: Chevrolet Volt
Eerder vanmorgen werd bekend dat General Motors z'n fabriek in Detroit nog tot 2020 laat voortbestaan. Helaas komt dat nieuws te laat voor de Chevrolet Volt, waarvan de productie nu al tot een einde is gekomen.
Lees verder

Seat onthult de Minimó
Seat zet de laatste vol in op de toekomstige stedelijke mobiliteit. Na een elektrische step is het nu de beurt aan deze Minimó.
Lees verder

Tata teaset Altroz
Onze website staat momenteel bol met berichten over nieuwkomers die tijdens de Autosalon van Genève aan het daglicht worden voorgesteld. Voor een nieuwtje over voor de Europese markt niet bepaald relevante auto is dan toch wel plek? Het Indiase Tata laat namelijk een stel teaserschetsen van een nieuwe hatchback zien.
Lees verder

Audi A3 én S3 gesnapt
Audi stuurt de laatste tijd de ene na de andere ingepakte nieuwe A3 Sportback de deur uit. Een nieuwe generatie staat immers achter de coulissen en onze spionagefotograaf heeft hem, samen met een prototype van de nieuwe S3, voor de lens gekregen.
Lees verder

'BMW pleegde geen fraude met dieselmotoren'
Het Duitse autoconcern BMW heeft niet gesjoemeld met de uitlaatwaarden van zijn dieselmotoren. Dat oordeelde het Openbaar Ministerie (OM) in München in een zaak over mogelijke fraude bij zo'n 8000 auto's. BMW moet wel alsnog een boete van 8,5 miljoen euro betalen wegens een technische fout.
Lees verder

BMW Natural Interaction: volgende stap interactie
Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona toont BMW een snufje op het gebied van interactie met de auto. Knoppen of touchscreens zijn verleden tijd, zometeen kunnen we praten, bewegen en kijken om de apparatuur te gebruiken.
Lees verder