woensdag 13 februari 2019

Autoweek: Honda toont Tomo Concept

Honda toont Tomo Concept
Het Instituto Europeo di Design brengt de Tomo mee naar de Autosalon van Genève, een elektrische concept-car die samen met Honda is getekend.
Lees verder

Schaduwspeler: Dacia Dokker
Sluit je ogen en denk aan een auto die volledig gericht is op functionaliteit. Veel ruimte, een bescheiden prijskaartje en een lachwekkende kilometerkostprijs horen daar allemaal bij. Het voertuig dat je nu voor ogen hebt lijkt wellicht wel wat op de Dacia Dokker, maar toch koopt bijna niemand 'm.
Lees verder

Citroën teast concept-cars
Het is dit jaar natuurlijk feest bij Citroën, want het merk blaast 100 verjaardagskaarsjes uit. Om de mijlpaal te vieren, komt Citroën dit jaar met twee concepts. Eentje daarvan wordt nu in een video kort geteast.
Lees verder

BMW onthult X3 M én X4 M
BMW onthult in één klap de hardcore M-versies van zowel de X3 als de X4!
Lees verder

Mini John Cooper Works GP komt in 2020
Mini laat met een stel afbeeldingen weten dat het volgend jaar daadwerkelijk met een John Cooper Works GP op de proppen komt!
Lees verder

Land Rover Range Rover Sport HST breekt los
Land Rover introduceert een nieuwe versie van de Range Rover Sport: de HST!
Lees verder

Gerucht: Amazon en GM willen investeren in Rivian
In november vorig jaar maakte autoland tijdens de Los Angeles Auto Show kennis met Rivian, een nieuwe fabrikant die direct de R1T naar voren schoof. Die elektrische pick-up kreeg op dezelfde beurs gezelschap van de R1S, een elektrische SUV. Die showauto's hebben niet alleen in de media, maar ook in het zakenleven de aandacht getrokken.
Lees verder