woensdag 13 februari 2019

Autoweek: Honda Urban EV-concept toont binnenste

Honda Urban EV-concept toont binnenste
Honda's grootste nieuws tijdens de komende autosalon van Genève is een nieuwe prototype van hun compacte elektrische auto. Als opwarmertje zien we nu alvast het interieur van de kleine EV.
Lees verder

Toyota wil waterstof uit de lucht halen
Toyota Europe is een samenwerking aangegaan met onderzoeksinstituut DIFFER. Het doel: de ontwikkeling van een apparaat dat  waterdamp uit de lucht kan omzetten in waterstof en zuurstof.
Lees verder

Kia SP Concept in productietrim
Kia is aan het testen geslagen met een van de SP Concept afgeleid productiemodel, een auto die we in Nederland overigens niet op de markt verwachten.
Lees verder

Nieuwe zes-in-lijn bij Jaguar Land Rover
Eerder vandaag verblijdde Land Rover ons met de Range Rover Sport HST, een Mild Hybrid met een dikke zescilinder in de neus. Die zes-in-lijn komt er ook in een minder krachtige variant en verschijnt op termijn ook in andere modellen van Jaguar en Land Rover.
Lees verder

Nieuwe advocaten voor Ghosn
Carlos Ghosn heeft een nieuw juridisch team om zich heen verzameld. Hij hoopt door de advocatenwissel zijn verdediging tegen de beschuldigingen van financieel wangedrag te versterken.
Lees verder

'Ford overweegt verhuizing vanwege brexit'
Ford overweegt productieactiviteiten in het Verenigd Koninkrijk naar elders te verplaatsen als gevolg van de brexit. Dat heeft het Amerikaanse concern laten weten in een telefonisch gesprek met de Britse premier Theresa May, meldt Reuters op basis van een ingewijde.
Lees verder

(Bijna) in memoriam: Peugeot 308 (T7)
Peugeot draagt de tweede generatie van de 308 spoedig ten grave, een auto die in Nederland in 2013 al het stokje doorgaf aan de momenteel actuele derde generatie 308.
Lees verder