zondag 10 februari 2019

Autoweek: Italdesign teast nog even door

Italdesign teast nog even door
Italdesign begon dit jaar een teasercampagne voor zijn nieuwe creatie. Het designhuis neemt de nieuwe auto mee naar de Zwitserse beursvloer.
Lees verder

Citroën C5 Aircross vs Peugeot 3008 - Dubbeltest
Op basis van gemeenschappelijke platformtechniek bouwt na Peugeot met z'n 3008 (en langere 5008) nu ook Citroën z'n eigen midi-suv, de C5 Aircross. Brengt dat meer van hetzelfde of is het juist een verrijking? Hoog tijd voor een directe confrontatie.
Lees verder

Toyota Sequoia als TRD Pro
Toyota stelt op de Chicago Auto Show niet alleen de RAV4 voor in TRD-trim, maar hijst voor de gelegenheid ook de Sequoia in een TRD Pro-jasje. Een enorm jasje.
Lees verder

Back to Basics: Nissan Juke
Deze week kopten we nog: Nissan Nederland kleedt leveringsgamma Juke uit. De basismotor met daarbij de twee meest basis varianten is uit de prijslijst verdwenen omdat de compacte cross-over op zijn laatste benen loopt. Instappen kan nu met de Acenta. Is dit nu dé deal die je moet maken in een zwaarbevochten segment?
Lees verder

Toyota Supra TRD Performance Line Concept ontketend
Toyota Racing Development, zwart-wit gezien de huistuner van Toyota, heeft de kersverse Supra nu al onder handen genomen!
Lees verder

Volkswagen I.D. 'Neo' kruipt door de sneeuw
Volkswagen brengt volgend jaar zijn eerste model van de I.D.-familie op de markt, een auto die waarschijnlijk de naam I.D. Neo op zich krijgt geplakt. Vandaag is die elektrische hatchback gesnapt terwijl hij aan koudetests werd onderworpen.
Lees verder

De Tweeling: Chevrolet Blazer – Opel Blazer
Als een bepaald automerk besluit een model van een ander merk onder de eigen naam te gaan voeren, wordt er doorgaans getracht om die auto door middel van een afwijkend neusje van wat eigen DNA te voorzien. In het geval van de Opel Blazer was echter werkelijk alles teveel moeite.
Lees verder