Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 27 februari 2019

Autoweek: Jaguar XE gefacelift

Jaguar XE gefacelift
Jaguar heeft zijn in 2014 gepresenteerde XE gefacelift. De sedan waarvan Jaguar had gehoopt dat hij roet in het eten zou gooien van auto's als de BMW 3-serie en Mercedes-Benz C-klasse wordt zowel vanbuiten als vanbinnen gemoderniseerd.
Lees verder

FCA Automobiles investeert enorm in fabrieken VS
FCA Automobiles, het moederbedrijf van onder meer Fiat, Chrysler, Jeep, Dodge en Maserati, investeert in totaal 4,5 miljard dollar in diverse productielocaties. De investering is vooral bestemd om de grote vraag naar modellen van Jeep en Ram het hoofd te kunnen bieden.
Lees verder

Mercedes-AMG presenteert GL E53 4Matic
Mercedes-Benz breid het leveringsgamma van de nieuwe GLE-klasse langzaam uit. Nu maakt autoland digitaal kennis met de Mercedes-AMG GLE 53 4Matic+.
Lees verder

Nissan teaset heftige Titan
De Noord-Amerikaanse tak van Nissan plaatst een teaser online waarmee het de komst van een heftige Titan aankondigt.
Lees verder

Dit is Honda E Prototype
Honda toont in Genève de volgende stap in het avontuur dat het in 2017 tijdens de IAA van Frankfurt met de Urban EV Concept was gestart. Dít is de Honda E Prototype!
Lees verder

Hyundai Motor Company wil winstmarge fors vergroten
Hyundai Motor wil z'n winstmarge in de komende jaren meer dan verdrievoudigen, blijkt uit vandaag gepresenteerde toekomstplannen.
Lees verder

Kia toont meer van z'n Genève-concept
Kia smeert de onthulling van z'n binnenkort te onthullen concept-car breed uit. Na de eerdere plaat van de voorzijde krijgen we de auto nu uit twee andere hoeken te zien.
Lees verder