donderdag 28 februari 2019

Autoweek: Pininfarina toont stukje Battista

Pininfarina toont stukje Battista
Automobili Pininfarina laat weten dat het niet één, maar drie versies van de Battista meebrengt naar Genève.
Lees verder

Mazda 3 – Rij-impressie
Mazda gaat er al jaren prat op de mens centraal te stellen, Human Centric noemen ze dat in Hiroshima. In hoeverre is Mazda er in geslaagd bij de nieuwe 3 aan die filosofie vast te houden?
Lees verder

Nieuwe Bentley Flying Spur beter in beeld
Bentley's Flying Spur werd in 2013 vrij ingrijpend gefaclift, maar die bijpuntsessie kan niet verbloemen dat de topsedan al sinds 2005 op de markt is. Tijd voor een opvolger.
Lees verder

Vernieuwde Kia Niro in Genève
Kia presenteert in Genève onder meer een elektrische concept-car, maar er het merk brengt meer nieuws mee. Wat te denken van deze vernieuwde Niro?
Lees verder

Seat neemt eerste elektrische auto mee naar Genève
Seat meldt dat het z'n eerste volledig elektrische voertuig ooit mee zal nemen naar de autosalon van Genève. Uiteraard krijgen we een teaser te zien van de auto, die nog wel een concept-car is.
Lees verder

Audi toont R8 V10 Decennium
Audi viert dat het al tien jaar een V10 levert in de R8 met een speciale uitvoering van zijn supercar. Dit is de R8 V10 Decennium.
Lees verder

Skoda belicht Vision iV
Skoda presenteert de Vision iV tijdens de Autosalon van Genève, een studiemodel dat vooruitblikt op een volledig elektrische SUV van het Tsjechische merk. Vandaag geeft Skoda iets meer informatie vrij van zijn op stapel staande studiemodel.
Lees verder