vrijdag 8 februari 2019

Autoweek: Subaru onthult nieuwe Legacy

Subaru onthult nieuwe Legacy
Zojuist heeft Subaru in de Verenigde Staten de volledig nieuwe, zevende generatie van de Legacy aan de wereldpers voorgesteld.
Lees verder

Volkswagen Jetta GLI onthuld
De Volkswagen Jetta rijdt al een tijdje niet meer in ons land rond, maar elders op de wereld kunnen ze er geen genoeg van krijgen. In Amerika is tijdens de Chicago Auto Show de sportieve GLI-versie onthuld.
Lees verder

Skoda Kamiq in levenden lijve
Tijdens de Autosalon van Genève trekt Skoda het doek van de Kamiq, de Tsjechische inzending voor de drieling die verder uit de Seat Arona en Volkswagen T-Cross bestaat. Vandaag is de auto in camouflagetrim te zien.
Lees verder

Toyota hijst nieuwe RAV4 in TRD-jas
SUV's en pick-ups met een onverzettelijke off-road-look zijn behoorlijk in trek in de VS. Niet gek dus, dat de TRD-afdeling van de Amerikaanse Toyota-tak de toch al mateloos populaire RAV4 van een ruig jasje voorziet.
Lees verder

Nieuwe Opel Corsa schijnt de wereld in
Voor de eerste keer geeft Opel zelf een teken van leven van de hagelnieuwe Corsa. De eerste teaser laat de koplamp zien.
Lees verder

PAL-V presenteert Liberty Pioneer in Genève
Vorig jaar presenteerde PAL-V tijdens de Autosalon van Genève de eerste 'echte' versie van 'vliegauto' Liberty. Dit jaar krijgen we de aanzienlijk duurdere introductieversie te zien, belooft het merk uit Raamsdonksveer.
Lees verder

Facelift Friday: Hyundai XG
Vaak wordt in deze rubriek een relevante en populaire auto op het podium gehesen. Andere keren gebruiken we deze ruimte echter maar wat graag om een heerlijk obscure auto onder de aandacht te brengen. Vandaag is zo'n dag, want we moeten het echt hebben over de Hyundai XG.
Lees verder