donderdag 7 februari 2019

Autoweek: Toyota Tacoma onder het mes

Toyota Tacoma onder het mes
Toyota heeft de Tacoma een kleine facelift gegeven. De vernieuwde pick-up schittert tijdens de Chicago Auto Show.
Lees verder

Nieuwe BMW M3 gesnapt
Inmiddels zijn er van de nieuwe 3-serie al verschillende versies gepresenteerd, maar een M3-variant ontbreekt nog altijd in de line-up. Vandaag zien we die nieuwe sportversie door de sneeuw kruipen.
Lees verder

Volkswagen Polo GTI nu ook met handbak
Volkswagen houdt zich aan zijn woord en zet nu ook een handgeschakelde versie van de Polo GTI op de prijslijst.
Lees verder

Nieuwe Renault Captur gekiekt
De nieuwe Renault Clio heeft zijn binnenste en buitenste al in detail laten zien, maar die compacte Fransman is niet de enige die wordt vernieuwd. Ook succesnummer Captur wordt snel aan een nieuwe generatie geholpen en het is die nieuwkomer waarvan nu een ingepakt prototype is gesnapt.
Lees verder

Dacia Lodgy én Dokker nu ook met nieuwe 1.3 TCe
Dacia's Duster was al met de inmiddels bekende 130 pk en 150 pk sterke TCe benzinemotoren te krijgen. Per direct zijn ook de Lodgy en de Dokker met de nieuwe 1.3 te krijgen.
Lees verder

Bugatti Chiron '110 ans Bugatti' gepresenteerd
De Bugatti Veyron stond niet alleen bekend om zijn extreme prestaties en om zijn heftige prijskaartje, maar ook om de vele speciale edities die ervan verschenen. Van opvolger Chiron kennen we nog niet zoveel smaken, maar Bugatti komt nu wel met een speciale editie van een Chiron-variant op de proppen.
Lees verder

Nissan Micra 160 SR - Op de Rollenbank
Over het uiterlijk van deze generatie Nissan Micra kun je een aardige boom opzetten. Echt stoer vinden de meeste mensen 'm niet, de 160 SR-versie moest het model wat meer 'street credibility' geven met een potente 1.6. Wat is daar nu nog van over?
Lees verder