Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 26 februari 2019

Autozine: Audi TT RS 2019 nu te bestellen

Audi TT RS 2019 nu te bestellen
De vernieuwde Audi TT RS-uitvoeringen staan klaar voor hun debuut in Nederland en zijn inmiddels te bestellen. De Coupe is er vanaf 94.630 euro en de Roadster vanaf 97.630 euro. Beide beschikken ze over de veelgeprezen 2.5 TFSI vijfcilinder, die opvalt door zijn vermogen van 294 kW / 400 pk, en door zijn onmiskenbare geluid. Om maatwerk te maken van elke TT RS zijn er speciale RS en Audi exclusive designpakketten.
Lees verder

Suzuki Jimny nu ook via Private Lease
Zorgeloos op avontuur, tegen een vast bedrag per maand. De nieuwe Suzuki Jimny is per direct te bestellen vanaf 439 euro per maand, waarbij berijders alleen nog maar de brandstof hoeven te betalen.
Lees verder

CUPRA onthult Formentor
CUPRA viert zijn eenjarige bestaan met de onthulling van de Formentor, een in het oog springende concept car die het midden houdt tussen een sportwagen en een SUV. Begin maart debuteert de Formentor op de Autosalon van Geneve 2019.
Lees verder

Audi introduceert Q5, A6, A7 en A8 PHEV
Audi geeft zijn elektrificatiestrategie een vervolg met een omvangrijk plug-in hybrideoffensief. Het merk toont op de internationale autoshow van Geneve 2019 hybridevarianten van de Audi A8, A7 Sportback, A6 en Q5. De nieuwe techniek zorgt voor een puur elektrisch bereik van meer dan veertig kilometer (WLTP). Nog dit jaar zijn de plug-in hybridemodellen te bestellen.
Lees verder

Peugeot introduceert 2e generatie 208
Peugeot introduceert de nieuwe 208. Omdat autogebruik verandert en omdat energietransitie een steeds grotere rol speelt, heeft de nieuwe PEUGEOT 208, direct vanaf de introductie, drie verschillende aandrijfopties: elektrisch, benzine of diesel. De carrosserie blijft in alle gevallen gelijk. Naast een originele styling, valt de nieuwe PEUGEOT 208 ook op met een nieuwe generatie i-Cockpit met onder andere een 3D head-up instrumentenpaneel en tal van rijhulpsystemen die normaliter zijn voorbehouden aan de hogere marktsegmenten.
Lees verder

Seat toont Minimo
SEAT presenteert de Minimo, een volledig elektrisch aangedreven vierwieler die is ontwikkeld om alle uitdagingen van het stadsverkeer te tackelen. De 1+1-zitter is lokaal emissievrij en dus welkom in elke milieuzone. Ook is hij bijna net zo compact als een motorfiets en daarmee omzeilt hij de traditionele pijnpunten van het stadsverkeer. Daarbij biedt hij wel het veiligheids- en comfortniveau van een groter passagiersvoertuig.
Lees verder

Skoda onthult KAMIQ
Skoda voegt een derde model toe aan zijn Europese SUV-portfolio: de Skoda KAMIQ. Net als met de KODIAQ en KAROQ komt de naam KAMIQ uit de taal van de Inuit, de naam waarmee de Eskimos van Groenland en Canada zichzelf aanduiden. Het woord is min of meer te vertalen als 'tweede huid', die perfect past in elke situatie. Binnen het groeiende SUV-segment combineert de Skoda KAMIQ de voordelen van een SUV, zoals een hogere bodemvrijheid en een comfortabele zitpositie, met de wendbaarheid van een compacte auto.
Lees verder